Toyota maakt prijzen opgefriste Yaris bekend

De opgefriste Toyota Yaris heeft van de importeur nu ook een prijs gekregen. De hatchback staat vanaf 12.495 euro bij de dealer. Daarmee heeft de gefacelifte Yaris dezelfde vanafprijs als de prefacelift editie. Toyota heef de uitrustingsniveaus wel een andere naam gegeven. Het basismodel heet nu Access en daarboven is de Comfort geplaatst. Nog een stapje hoger zit de Aspiration en het topmodel is de Dynamic. Voor de vijfdeurs Yaris zit tussen de Aspiration en Dynamic nog een Lounge-uitvoering.

Facelift

Bij de facelift van de Yaris werd niet alleen het uiterlijk onder handen genomen, want ook het interieur is grotendeels opnieuw getekend en voorzien van betere materialen. Klanten kunnen tevens kiezen uit een aantal nieuwe interieurkleuren. Daarnaast moet het in de auto stiller zijn door betere geluidsisolatie. Ook profiteren de inzittenden van extra comfort dankzij een aangepast onderstel.

Motoren

De Toyota is als driedeurs te krijgen met een 1.0 VVT-i met 69 pk en 1.3 VVT-i met 99 pk (vanaf 14.850 euro). De vijfdeurs voegt daar ook nog de keuze voor een 1.5 Hybrid met 100 pk (vanaf 17.995 euro) en een 1.4 D-4D-F diesel met 90 pk (vanaf 16.650 euro) aan toe.

Bron: telegraaf.nl

Laat wat van je horen