Toyota Aygo en Yaris in Now-verpakking

Toyota acht de tijd rijp om de Aygo en de Yaris in het zonnetje te zetten. De Japanners doen dat door een tweetal ’Now’-actiemodellen. Heel goedkoop en heel compleet.

Wie een Aygo of Yaris Now bestelt, krijgt gratis airco in z’n compacte Japanner. Om de twijfelende kopers over de streep te trekken biedt Toyota tot 31 augustus bovendien 1.500 euro extra voor de ingeruilde auto. Dat geldt overigens voor alle uitvoeringen van de Aygo of Yaris.

De Aygo Now is zowel als drie- als als vijfdeurs te bestellen. Toyota heeft de vijf meest populaire opties alvast in de A-segmenter gemonteerd. Vanaf 7.790 euro staat-ie bij je op de stoep, voor dat geld krijg je standaard airconditioning, een radio/cd-speler met vier luidsprekers én een MP3-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór. Overigens is de prijs van 7.790 euro al inclusief de 1.500 euro voor de in te ruilen auto.

Ook de Yaris wordt overgoten met het Now-sausje. Deze speciale editie is gebaseerd op de Comfort-uitvoering. Ook de Yaris Now krijgt gratis airco meegeleverd. Verder beschikt-ie over een radio/cd-speler met zes luidsprekers, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verstelbare en in carrosseriekleur gespoten buitenspiegels. Om de Yaris nét wat lekkerder op het netvlies te laten liggen monteert Toyota wat chromen accenten. De Yaris Now staat, inclusief de tijdelijke 1.500 euro bonus, vanaf 12.015 euro in de showroom. In dat geval krijg je de 1.0 VVT-i-motor onder de kap. Wie meer pit wil kan kiezen voor een 1,3-liter VVT-i, neem dan wel 14.160 euro mee naar de lokale Toyota-dealer.

Bron: autoweek.nl

Laat wat van je horen