Toyota Verso heeft prijsverlaging

Verso 2012 Toyota new model prijsverlaging

Geen betere manier om je model onder de aandacht te brengen dan met een prijsverlaging. Toyota biedt daarom vanaf vandaag de Verso aan vanaf €22.990 en dat is €1.000 minder dan voorheen.

De prijslijst van de Verso begint met de 1.6 Comfort die nu voor €22.990 in de prijslijst staat. Het instapniveau biedt voor dat geld elektrische ramen vóór, handmatige airco en een radio/cd-speler. Eventueel kan ook de 126 pk sterke 2,0-liter diesel met dit uitrustingsniveau geleverd worden.

Een trapje hoger staat de Aspiration, die zaken als vier elektrische ramen, climate control en 16” lichtmetaal toevoegt. Nieuw is dat de Aspiration wordt geleverd met het Toyota Touch multimediasysteem, inclusief achteruitrijcamera. Tegen een meerprijs van €595 kan dat systeem worden uitgebreid met Full Map navigatie.

Wie nog meer luxe wil komt uit bij de Business, die naast groter lichtmetaal ook een panoramadak en vanaf nu standaard navigatiesysteem heeft. Ook is er op de Business nieuwe stoffen bekleding. Alle motoren zijn met het Business pakket te combineren.

Topper van de reeks is de Dynamic Business, die alleen met de sterkste motoren beschikbaar is. Die heeft een uitgebreider navigatiesysteem en parkeersensoren rondom, alsmede een halflederen interieur en verwennerij als keyless entry en regen- en lichtsensoren.

Gemiddeld bedraagt de prijsdaling €1.000, maar het voordeel kan volgens Toyota oplopen tot €1.100 op sommige uitvoeringen. De Verso modeljaar 2012 wordt in december leverbaar, maar kan per direct besteld worden.

Bron: toyota.nl en autoweek.nl

Laat wat van je horen