Toyota prijst gefacelfite Verso

Nieuwe toyota verso 2013

Toyota rolt in februari de vernieuwde Verso de showrooms binnen. De prijzen beginnen bij 26.500 euro. De Verso is flink beetgepakt. Hij heeft een neus die ‘m meer op de andere nieuwe Toyota’s moet laten lijken.

Op technisch gebied zijn er geen veranderingen. Dat betekent nog altijd dat de 1.6 (132 pk)  en de 1.8 (147 pk) de benzinemotoren zijn, en de dieselrijder moet het doen met de 2.0 D-4D-F met 126 pk. De 1.8 kun je ook krijgen met continu variabele transmissie. Wie een mpv met gunstiger bijtelling zoekt zal uitwijken naar de Prius Wagon die dan natuurlijk wel meteen 14 procent biedt!

De Verso van het huidige model loopt mee sinds 2009. Net als zijn voorgangers scoort hij al jaren de eerste plek in de categorie mpv bij de AutoWeek Tevredenheids Trofee. Dat deed hij al 10 keer.

De prijs van 26.500 geldt voor de 1.6 Comfort. Het tweede uitrustingsniveau is de Aspiration (vanaf 28.710 euro) en die uitrusting biedt onder meer een multimediasysteem, parkeersensoren achter, klimaatregeling en ook 16 inch lichtmetaal.
Topper is de Business, die begint bij € 29.652. Die staat op 17-inch lichtmetalen wielen en beschikt over onder meer zwart getint glas aan de zij- en achterkant, verwarmde voorstoelen, een navigatiesysteem, regensensor, schemersensor en automatisch dimmende binnenspiegel.

Standaard is de Verso nog altijd een vijfzitter, voor twee stoelen extra betaal je 595 euro.

Bron: autoweek.nl

Laat wat van je horen