Sportclubs winnen Toyota Verso’s

Veilig-Uit-en-Thuis-auto-opstelling-art

Via toyota.nl > Meer dan 180 uitzinnige kinderen. Zo’n 100 volwassenen. Het Jeugdjournaal. Een filmcrew van SBS6. Schrijvende media. Ja, het is vanmiddag gezellig druk op de uitreiking van de 11 teamauto’s van de Veilig Uit & Thuis campagne!

Winnaars Veilig Uit & Thuis Veilig Uit & Thuis is een campagne van Veilig Verkeer Nederland en Toyota, die ouders, sportclubs en kinderen erop wijst dat veilig vervoer van en naar het sporten geen vanzelfsprekendheid is.

Om de kinderen te stimuleren daar over na te denken, konden jeugdteams zelf een teamauto (op basis van de Verso) ontwerpen op de site van Veilig Uit & Thuis. Er werden meer dan 10.700 bont gekleurde teamauto’s ingestuurd. De mooiste 200 creaties werden genomineerd en volgens kon daar op worden gestemd.  De coaches van de elf teams die de meeste stemmen bij elkaar wisten te brengen, ontvingen gisteren de sleutels van hun Toyota Verso-teamauto, precies zoals de pupillen die zelf hadden ontworpen.

Hieronder de officiële uitslag — waarbij opvalt dat vooral teams uit het noorden en het oosten van het land én teams uit kleinere plaatsen veel stemmen wisten te verzamelen:

 1. Hockeyteam D3 van HC Mierlo wil met het Jeugdjournaal op de fotoHZVV Hoogeveen (voetbal)
 2. TSV Gudok (voetbal) 
 3. Hapse Boys Haps (voetbal) 
 4. Widex Donk (waterpolo) 
 5. Ringpass Delft (hockey)
 6. HC Mierlo (hockey > zie foto hiernaast met de crew van het Jeugdjournaal
 7. SV Zalk (voetbal) 
 8. Amicitia Vriezenveen (korfbal)
 9. SSS EmmerCompascuum (volleybal) 
 10. VV Eext (voetbal) 
 11. SJS Stadskanaal (voetbal)

 Bron en tekst toyota.nl

Laat wat van je horen