Ja, de Toyota Verso is er op vooruit gegaan

toyota-verso-7769

Via autoblog.nl: MPV’s een easy on the eyes-design meegeven, voor sommige automerken blijft het lastig, maar Toyota laat met de implementatie van een nieuw familiegezicht zien dat het best kan. Ze gaan de strakke kant op daar.

De nieuwe koplampen in de Verso zijn even scherp gelijnd als die in de vorige versie, maar samen met de gewijzigde voorbumper en vooral de nieuwe grille aan de onderkant lijkt het design weer te kloppen. Een neusje dat net zo spits danwel fris is vormgegeven als de Auris (Touring Sports). En aan de binnenkant is er gestrooid met zachtere materialen, hoewel we dat op de livepics nog even niet kunnen waarnemen.

Onder de kap komen we een 2.0 D-4D liter diesel met 126 pk tegen die nu 10 gram minder CO2 uitstoot (130 gram). Het topmodel blijft de 147 pk sterke 1.8, optioneel met CVT-bak, anders met zes handbediende versnellingen.

De opgewaardeerde zevenzitter kent volgens Toyota een toegenomen torsiestijfheid en aanpassingen aan de voorwielophanging maken ‘m comfortabeler. BEELD!

Bron|: autoblog.nl

Laat wat van je horen