Goedkoopste nieuwe Toyota’s via internet

Bent u opzoek naar een nieuwe Toyota? Geen zin in onderhandelingen voor de laagste prijs? Dat dachten een paar Toyota dealers ook. Ze ontwikkelde een online verkoopsite waarop verschillende nieuwe Toyota met flinke kortingen worden aangeboden dan bij Toyota of andere dealers. Toyotablog.nl wilde hier meer over weten en zocht deze dealers op.

Totaal doen er 5 dealers mee met www.voordeeldealers.nl op deze site staan verschillende modellen met hoge kortingen en extra 4e jaar garantie. Wat is de reden achter deze site en hoe krijgen deze Toyota dealers dat wel voor elkaar?

Wij namen de proef op de som en namen contact op de Toyota dealer in Almere en Mijdrecht.

De voornaamste reden is dat de dealers graag direct hun nieuwe auto’s online willen verkopen maar als de consument vragen heeft of wilt rijden wel naar de dealer kan gaan. Ook wilde de dealers een rijklaar maak prijs zodat er voor ons als consument een duidelijk beeld is betreft de kosten. Op de Toyota.nl site komt dit niet duidelijk naar voren en als dealer wilde wij een stapje verder gaan. Verder gaven ze als reden voor de lage prijzen dat ze gezamenlijk ingekocht hebben wat de lage prijs tot stand gebracht heeft. Prijzen gelden alleen voor de geadverteerde modellen.

Met dank aan Toyota dealer Almere en Mijdrecht. Meer weten kijk op www.voordeeldealers.nl

Laat wat van je horen