Nieuwe uivoering > Urban Cruiser Dynamic Pearl

Urban Cruiser

Toyota komt met de Urban Cruiser Dynamic Pearl. Deze speciale versie van de standaard al rijk uitgeruste Urban Cruiser Dynamic kent in het oog springende zwarte pianolak details in het interieur en is voorzien van de parelmoerlak Pearl White. Bovendien maakt in de Urban Cruiser Dynamic Pearl een nieuw geavanceerd audiosysteem zijn debuut. De zwarte pianolak accenten van de Toyota Urban Cruiser Dynamic Pearl treft de bestuurder aan op het middenconsole, in de portieren en op het stuur. Die elementen geven de eigenzinnige signatuur van de Urban Cruiser extra cachet.

Debuut voor geavanceerd audiosysteem

Audioliefhebbers zullen ook blij zijn met het nieuwe audiosysteem van de Urban Cruiser Dynamic Pearl. Dit systeem met 6 luidsprekers geeft schitterend geluid en is naar keuze amber of groen verlicht. Bedienen is bovendien kinderspel dankzij een centraal op het systeem geplaatste controller.

De MP3-compatibele CD-speler is gekoppeld aan een radio die geschikt is voor DAB-ontvangst. Een AUX- en een USB/iPod®-aansluiting zorgen ervoor dat de inzittenden altijd naar hun eigen muziek kunnen luisteren.

Veel extra’s als leer, 16” en Climate Control standaard

De Urban Cruiser Dynamic Pearl wordt standaard geleverd met onder meer Pearl White parelmoer lak, pianolak accenten in het interieur, een geavanceerd audiosysteem, Climate Control, Bluetooth®, 16″ lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, smart entry-systeem met startknop, privacy glass en een automatisch dimmende binnenspiegel. Wie ook het optionele Dynamic Pearl Pack koopt voor 1.895 euro, ontvangt bovendien nog speciale lederen bekleding, stoelverwarming op de voorstoelen en een titanium ‘look’ op zowel de grille als achterspoiler.

De Urban Cruiser Dynamic Pearl is er al voor € 22.000,-

Bron: toyota.nl

Laat wat van je horen