Toyota vernieuwt de Venza op details

Toyota_Venza 2012 new

AMSTERDAM –  Toyota heeft de vernieuwde Venza onthuld. De mid-size crossover SUV kreeg een kleine facelift, zodat de auto de komende jaren weer mee kan. De paar kleine veranderingen die het Japanse merk heeft uitgevoerd zijn vooral optisch.

Aan de voorkant werden de grille en de mistlampen onder handen genomen en aan de achterkant kreeg de Toyota nieuwe achterlichten. De achteruitkijkspiegels zijn vanaf nu voorzien van ingebouwde richtingaanwijzers en de klant heeft ook enkele nieuwe lakkleuren gekregen om uit te kiezen.

In het interieur zijn ook geen schokkende veranderingen te vinden. Alleen de knoppen aan het stuurwiel zijn gewijzigd. Wel is er nu de mogelijkheid om via Toyota’s Entune pakket je smartphone met de auto te verbinden.

Motoren

Motorisch gezien was Toyotatevreden, want daar blijft alles hetzelfde. Klanten kunnen nog steeds kiezen tussen een 2.7 liter viercilinder met 184 pk of de 3.5 liter V6 met 272 pk. Beide motoren zijn te combineren met voorwiel- of vierwielaandrijving.

De Venza blijft een auto speciaal voor de Noord-Amerikaanse markt en zal dus ook in de vernieuwde uitvoering niet naar Europa komen.

 

bron en tekst: telegraaf.nl

Toyota Venza Toyota Venza

 

Laat wat van je horen