Toyota Prius Plus Performance Package

Toyota_Prius_Plus_Performane

Een mooi pakket voor de Prius 3 rijder wat bestaat uit een andere voorbumper, sideskirts en achterbumper met diffuser. Daarnaast wordt er een setje toegepast dat zorgt voor ongeveer 2,5 centimeter verlaging.

Via autoblog.nl > Al een tijdje bekend, maar nu ook daadwerkelijk op de markt. De accessoires die jouw Prius van dat extra aanzien moeten voorzien zijn de volgende: een andere voorbumper, sideskirts en achterbumper met diffuser. Daarnaast wordt er een setje toegepast dat zorgt voor ongeveer 2,5 centimeter verlaging. Goed voor de looks én goed voor de luchtweerstand, want die schijnt door al deze aanpassingen ook minder te worden. En dus wordt je Prius wellicht zelfs iets sneller! De 17 inch lichtmetalo’s met 215/45R17 rubbertjes moeten het plaatje afmaken.

Het pakket wordt (in Amerika althans) leverbaar op alle modellen Prius. Toyota Nederland laat weten dat het Plus Performance Package in Nederland niet leverbaar wordt, ze hebben wel een alternatief pakket met carbon-look dak en andere wielen.

Bron: autoblog.nl

Reacties

  1. P Jansen zegt

    Ik wil de nieuwe toyota prius wagon kopen.
    Als optie belangstelling voor sideskirt en spoiler voor de voor en achterbumper (staan bij de accessoires). Ik kan echter nergens een fot hiervan achterhalen/

    Wil heeft een tip????

Laat wat van je horen