Dikke hit in Amerika: the Sienna Family

Sienna toyota familie

Bizar een familie Sienna die ook nog eens in een Amerikaanse Toyota Sienna rijden en daar een bijzonder iets voor hebben gedaan! Dit bericht kwamen we tegen op blog.toyota.nl > Op het eerste oog is het Amerikaanse gezin Sienna lekker doorsnee. Vader, moeder, dochter en zoon. Huis in de suburbs, een riante garage en een keurig aangeharkt gazonnetje. Schijn bedriegt: zo akelig standaard zijn de Sienna’s helemaal niet.


Pa en ma Sienna vinden zichzelf namelijk de beste ouders die er zijn. By far. Ze zijn niet alleen cool, maar hebben ook briljante ideeën over opvoeding, de omgang met hun kinderen en waarom hun relatie zo perfect is. Als er een verkiezing zou zijn voor beste ouders ter wereld, winnen ze die met gemak. Zeggen ze.

Maar het meest trots zijn de Sienna’s op hun Toyota Sienna. Deze Toyota is dan ook de belangrijkste figurant in een reeks hilarische YouTube-filmpjes. Zo praat de familie Sienna onder andere over de gadgets, hulpfuncties en de achteruitrijcamera. De meest hilarische (en met ruim 8,5 miljoen views de meest bekeken) video is die over de Swagger Wagon. Stijlvol geschoten in zwart-wit. Een must-see. Er zijn zelfs al families die hun eigen Swagger Wagon-clip hebben gemaakt. Ook te vinden op YouTube. En — dames opgelet! — hier nog één geweldig filmpje om het af te leren, dan.

Bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen