Toyota RAV4 als Premium en Adventure

Om de nieuwe RAV4 nog een beetje extra in het zonnetje te zetten in Genève, heeft Toyota twee studiemodellen van z’n verse SUV meegenomen: de Adventure en de Premium

Zowel de Adventure- als de Premium-versies van de Toyota RAV4 zijn proefballonnetjes om te kijken of er bij het publiek interesse bestaat voor dergelijke varianten. De Adventure is de ruige variant, te herkennen aan z’n aangepaste front met vier kleine mistlampen, z’n kunststof spatbordverbreders, ‘skid plates’ aan voor- en achterzijde, dakrails, donkergetint glas en vier uitlaatuiteinden. De terreinbanden met grof profiel die om de 20-inchwielen liggen, zorgen voor voldoende grip in de bagger.

De RAV4 Premium onderscheidt zich door z’n ‘Deep bronze’ lak en licht gewijzigde front met led-verlichting en chroomkleurige spoilerlip. Aan de achterkant zien we een chroomstrip boven de bumper, een dubbel uitlaateindstuk en een soortgelijke ‘skid plate’ als bij de Adventure. Bij de Premium is-ie van geborsteld aluminium. Ook deze versie rolt op 20-inchwielen en binnenin heeft Toyota de stoelen bekleed met tweekleurig leer waarvan we de kleurstelling terugzien op het dashboard.

Zoals gezegd, het zijn beide nog concept-cars. Bij voldoende animo voor deze varianten van de RAV4 zouden ze in productie genomen kunnen worden als apart model of als accessoirelijn.

Bron: autoweek.nl

Laat wat van je horen