Weer nieuw filmpje van GT-86

Via blog.toyota.nl : Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat we best trots zijn op onze nieuwe sportwagen GT86. We besteden er op dit blog nogal wat aandacht aan. Wat wil je ook: achterwielaandrijving, een sterke boxermotor en bovendien een design om van te likkebaarden. Wat is er nou niet om enthousiast over te zijn? Dit keer brengen we een filmpje onder de aandacht waarin Toyota hoofdontwerper Akihiro Nagaya vertelt over het exterieurdesign.

Als ongetwijfeld trouwe bezoeker van ons blog is het je waarschijnlijk ook niet ontgaan dat onderstaand filmpje deel uitmaakt van een vierluik. De overige drie delen hebben we al eerder geplaatst en behandelen respectievelijk het interieurdesign van de GT86, de totstandkoming van het GT86-logo en de designraakvlakken die de GT86 heeft met zijn illustere voorganger 2000GT.

Op die manier hopen we je een volledig beeld te geven van het design van de auto. Echt genieten wordt het natuurlijk pas als de Toyota GT86 in de showroom staat en je de auto live kan bekijken. Goed nieuws: dat is mogelijk vanaf medio 2012.

bron en tekst: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen