Toyota GT86 Cup heeft strepen en een paar extra’s

Toyota komt met een nieuw speciaaltje, op basis van de GT86. Om het racebloed van de CS-V3 te staven worden er 86 exemplaren van deze ‘Cup’ gemaakt. Naast alcantara, andere velgen, en een kaartje voor een VIP-event op de Nürburgring krijg je als koper ook nog eens 0 pk extra!

Juist, extra grunt onder de kap heeft deze GT86 niet, maar met 200 pk kom je nog steeds prima van je plek. Voor een kleine 3 euroruggen extra voorziet Toyota je wel van eerdergenoemde strepen, 18-inch OZ Ultraleggera’s met hieromheen plakkerige Pirelli P Zero Corsa GT-rubbers in 225/40 R18. Het kleurenpalet is een samenspel van spannende namen als Dynamic White PearlRacing Red en Furious Black Mica.

Daarnaast krijg je als nieuwbakken eigenaar natuurlijk de nodige plaatjes in het interieur die onderstrepen dat je iets gemlimiteerds rijdt, en bovendien twee kaartjes voor het VIP-klantevenement op de Ring. Het enige nadeel: alle 86 exemplaren worden keihard opgeslurpt door ‘zee Germans.

Overigens werd de eerste VLN-race, die voor morgen op de Nürburgring in de planning stond, en waarin de CS-V3 zijn debuut zou maken, afgelast. Het is namelijk kl*teweer in Noord-Europa, mocht u het nog niet gemerkt hebben.

Bron: autoblog.nl

Laat wat van je horen