GT-86 kan prima glijden!

De GT kan heel strak door de bocht…

Via autoblog.nl > Dat je de achterkant van een lichte sportcoupé met een laag zwaartepunt en 200 pk (min vermogensverlies) op de achterwielen goed in een drift kan leggen mag logisch klinken, maar zoals altijd: ‘the proof of the pudding is in the eating’. Vandaar dat het toch even op video is vastgelegd. Daarnaast bracht de Toyota’s nieuwste (als Scion, want Amerikaans) onlangs een verrassingsbezoekje aan een Cars & Coffee-evenement.

De driftmeneer in de eerste video mag even los op een circuit. Wel zo veilig natuurlijk. Hierbij wordt hij wel flink geholpen door de regen. Een nat wegdek glijdt nou eenmaal makkelijker:

Bron: autoblog.nl

 

 

 

Voor wat betreft het C&C-bezoekje: eerder deze week dook er al een video op van een kerel die een Scion FR-S spotte op de openbare weg en hier zichbaar geëmotioneerd door was. Wat auto’s al niet kunnen doen met je.. Ook deze video zetten we in het rijtje hier onder.

Tot slot, om de lachspieren wat los te krijgen: de cynical bastards van Sniff Petrol namen de GT86 en zijn Toyota-marktingteam gisteren even genadeloos op de hak. Lees dit lol-artikel hier. Altijd goed voor een leuk begin van je dag.

Laat wat van je horen