2012 Toyota Camry Burnout Commercial

Camry burnout! Bamm

De meeste auto commercials zijn vrij saai of bloedirritant, doorgaans gaat het over hoe zuinig de auto is, hoe goed hij voor het milieu is, hoe veilig hij is voor de kinderen en hoeveel boodschappen er wel niet in de kofferbak passen. Kortom, boring as hell!

Neem nou de nieuwe Peugeot 5008 reclame, bloedlelijke auto maar ook een bloedirritante reclame met die danspasjes. Of die Nissan Juke Twinkle Twinkle little star reclame, welke zelfrespecterende man denkt bij zo’n reclame, nou die wil ik hebben. Niemand toch?

Het zal ongetwijfeld een persoonlijke kwestie zijn dat ik me irriteer aan irritante of saaie autoreclames, maar dat het beter kan bewijst Toyota met de nieuwe Camry. Ook een hybride, vooruit, maar wel begeleid door een dikke NASCAR. En in heel de reclame wordt het woord zuinig of goed voor het milieu nergens gebruikt. Gewoon een dikke burnout maken met de voorwielen en je hebt de aandacht van mannen, zo moeilijk is het niet.

Hebben jullie nou nog voorbeelden van goede of slechte autoreclames, laat het dan weten in de comments! Steunbetuigingen of afgunst mag ook in de comments!

Bron: autostrada.tv

Reacties

  1. Paul, i agree with most of what you say, however other authors have addressed Arras, take BGE series for one deals with many unknown parts of the battle , but in my view Cheerfull sacrifice is the only, best and unspluassabre account.

Laat wat van je horen