Toyota prijst PROACE in hart segment

De nieuwe bedrijfswagen van Toyota is er al vanaf 17.570 euro. Financiering tegen 0% rente is mogelijk en de leaseprijzen beginnen bij 349 euro per maand. Zaken als Vehicle Stability Control (VSC), dagrijverlichting en mistlampen vóór zijn standaard, net als een airbag voor de bestuurder. Er is keuze uit twee lengtes, twee dakhoogtes en drie krachtige dieselmotoren. De PROACE komt in december naar Nederland, maar is vanaf vandaag al te bestellen. Een PROACE met dubbele cabine volgt.

De PROACE is leverbaar als Comfort en als Aspiration. De Aspiration is de meest begeerlijke uitvoering van de twee. Voor slechts 500 euro extra ten opzichte van de Comfort, zijn onder meer cruise control, een snelheidsbegrenzer, radio met USB, Bluetooth en handsfree kit, elektrische buitenspiegels én elektrische ramen en airconditioning standaard.

Keuze uit 5m3, 6m3 of 7m3 laadruimte

De PROACE is leverbaar in drie varianten. De bedrijfswagen heeft een laadcapaciteit van 5m3, 6m3 of 7m3 en een laadgewicht van 1.200 kilo. Toyota’s nieuwe bedrijfswagen is leverbaar met één of twee schuifdeuren en met twee achterdeuren of een achterklep.

Drie krachtige dieselmotoren

Toyota biedt de nieuwe bedrijfsauto aan met drie krachtige dieselmotoren, die tot 2.000 kilo mogen trekken. De basis wordt gevormd door een soepele 90 pk aandrijflijn met een1.6 motor (180 Nm bij 1500 tpm). De tweede motor heeft een slagvolume van 2 liter en biedt 128 pk (320 Nm bij 2.000 tpm). De krachtigste aandrijflijn is 163 pk sterk (340 Nm bij 2.000 tpm) en kan met een automaat worden uitgerust.

Ferme standaarduitrusting voor de bestuurder en zijn passagiers

Juist omdat de PROACE een bedrijfswagen is en de bestuurder en zijn passagiers lange dagen maken, heeft Toyota werk gemaakt van het comfort. Denk onder meer aan een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, royaal te verstellen stuurwiel en een individuele passagiersstoel. Ook kan de PROACE worden uitgerust met een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, inclusief lendesteun én armsteun.

PROACE resultaat van samenwerking met PSA

De PROACE is het resultaat van de samenwerking tussen PSA en Toyota. De PROACE mag worden gezien als opmaat naar de ontwikkeling van een nieuw gezamenlijk model.

Bron: toyota.nl

 

Laat wat van je horen