Nieuwe Toyota PROACE Grey Platinum

In 2018 zijn er 1.272 Toyota PROACE bedrijfswagens geregistreerd. Een plus van 40 procent in vergelijking tot 2017. Toyota introduceert nu de PROACE Grey Platinum, een bedrijfswagen die meer is dan alleen functioneel. Deze bestelbus is ontwikkeld voor ondernemers die sterk gereedschap zoeken en zich tegelijkertijd iets moois gunnen. Toyota presenteerde eerder de PROACE Black Platinum, een extra stoere uitvoering waarvan de nu gepresenteerde Grey Platinum de tweelingbroer is. De prijzen van de nieuwe PROACE Grey Platinum beginnen bij 27.500 euro ex. BTW.

De Toyota PROACE Black Platinum is een stoere verschijning die zich onderscheidt met zwarte carrosserielak en chromen designaccenten. De PROACE Grey Platinum laat een tegenovergesteld effect zien. De basis is de industriële carrosseriekleur Marble Silver. Die wordt gecombineerd met pianozwarte designaccenten. Beide PROACE Platinum-versies zijn als yin en yang onderling verbonden maar tegelijkertijd erg verschillend.

Stoere en luxe specificaties
De industriële carrosseriekleur Marble Grey geeft de PROACE Grey Platinum een stoere en ijzersterke uitstraling. De spiegelkappen en beschermstrippen op de flanken zijn uitgevoerd in contrasterende hoogglans pianozwarte lak, evenals de herkenbare grille. Zwarte glass-look panelen en nieuw ontworpen 17-inch lichtmetalen velgen maken het stoere en dynamische geheel af. Een subtiel detail is de rode bies op de grille. Deze refereert aan de rode stiknaden in het speciaal ontworpen volledig lederen interieur.

 

Standaard met Full Map navigatie

Zowel de Black Platinum als de Grey Platinum is leverbaar als PROACE Worker, Long Worker en Dubbele Cabine. De basis is het uitrustingsniveau Professional met onder andere standaard Full Map navigatie, DAB+, climate control en keyless entry. De PROACE Grey Platinum is leverbaar vanaf 27.500 euro ex. BTW (PROACE Worker 1.6 D-4D met 85 kW/115 pk). Desgewenst kunnen beide uitvoeringen compleet ingericht en aangepast afgeleverd worden; maatwerk voor vakmannen. De Platinum-modellen van de PROACE zijn vanaf nu te bestellen bij de Toyota dealer.

Bron: pers.toyota.nl

Laat wat van je horen