Zo zag je de nieuwe Toyota Prius nog niet eerder!

We zijn apetrots op onze gloednieuwe Prius. Daarom hebben we ons nieuwste familielid laten fotograferen door Ahmet Polat, die je misschien beter kent onder zijn alias Fotograaf des Vaderlands. Het resultaat is een kunstzinnige fotoserie die de Prius van een totaal andere kant laat zien.

‘Prius’ betekent voorloper

De Prius is sinds de introductie in 1997 in alle opzichten anders dan elke andere auto geweest. Onze vierde generatie Prius vormt geen uitzondering. ‘Prius’ betekent niet voor niets voorloper. Op het gebied van design en techniek is onze Prius uniek. Dat vraagt om een andere fotografiebenadering. Ahmet Polat belicht de Prius daarom vanuit een verrassend perspectief: vanuit de auto zelf.

“De Prius is gemaakt voor de volgende generatie. Dat verhaal ontdek je in mijn fotoserie” – Ahmet Polat

“Bij de Prius ligt de nadruk niet alleen op het design, maar op het energieverbruik”, zegt Ahmet Polat. “Daarom heb ik niet alleen naar de buitenkant gekeken, maar wilde ik vanuit de auto de omgeving vastleggen. De Prius is gemaakt voor de volgende generatie. Dat verhaal ontdek je in mijn fotoserie.”

Bekijk de volledige fotoserie

toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-09 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-08 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-07 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-06 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-04 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-03 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-02 toyota-prius-fotograaf-des-vaderlands-ahmet-polat-01

bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen