Toyota ziet hybride verkopen in Europa wéér toenemen (5e jaar op rij)

Toyota wist 209.000 hybride verkopen te noteren binnen Europa. Dit is het vijfde jaar op rij dat het concern een stijging weet te realiseren. Dit geldt voor zowel de Lexus als de Toyota hybrides. De hybride modellen zijn goed voor 24% van de totale verkopen in Europa. In 2014 was dit aantal 20%. Het gaat maar door. Nog even en de wereld is hybride! 

De Yaris Hybrid zorgde voor een record. Goed voor 72.000 exemplaren in 2015. Eén op de drie Yaris-modellen die werden verkocht in Europa was een hybride-versie. Ook de vernieuwde Auris hybrid deed het goed, met 78.500 stuks. Lexus, het luxemerk van Toyota, wist 41.000 hybrides te verkopen in Europa. Toyota verwacht ook dit jaar hoge hybride verkoopaantallen te halen. De vernieuwde Prius en de RAV4 Hybrid moeten de verkoop wederom een boost geven. (viaGreenCarCongress)

deel bron: groen7.nl

Reacties

  1. ome cees zegt

    net mijn nieuwe yaris hybirde bij http://www.voordeeldealers.nl gekocht, prima! Mijn vraag waarom hebben jullie van Toyota nederland niet van deze kortingsacties? de korting was al standaad 1000 hoge dan bij toyota. daarnaast kreeg ik ook nog eens 4 jaar garantie en bij toyota nederland 3 jaar. Zal iedereen aanraden om eerst op de voordeeldealers.nl site te kijken

Laat wat van je horen