Sportieve bodykit voor Full Hybrid Toyota Prius

Bodykit Toyota Prius 3

De Full Hybrid Toyota Prius kan vanaf nu worden besteld met een sportief ogende bodykit; het Sports Pack. De bodykit bestaat uit sideskirts, een speciale voorbumperspoiler en een onderspoiler voor de achterbumper. Deze extra delen zijn – ook voor bestaande auto’s van het huidige model – te bestellen voor Prius-uitvoeringen in de lakkleuren Pearl White, Ultra Silver of Astral Black.

Het door Toyota ontwikkelde Sports Pack is in Japan een groot succes. De bodykit geeft de auto namelijk een sportiever uiterlijk zonder de lage luchtweerstand – en daarmee het zeer gunstige brandstofverbruik – van de Prius negatief te beïnvloeden. De dynamiek kan nog verder worden benadrukt met de lichtmetalen velgen ‘Iguan’ of ‘Action’ en een carbon look-dak.

Financieel aantrekkelijk
Dankzij zijn hybrideaandrijving kan de Full Hybrid Toyota Prius honderd procent elektrisch rijden en is de uitstoot van CO2, fijnstof en stikstofoxiden nihil. In deze zogeheten EV-modus bedraagt de actieradius twee kilometer bij een snelheid van maximaal vijftig kilometer per uur. Omdat de Prius een lage emissie kent (CO2 89 gr/km) en zuinig (3,9 l/100km) is, betaalt de consument geen wegenbelasting en BPM. En wie de auto zakelijk rijdt, heeft een bijtelling van slechts veertien procent.

Sports Pack
Het Sports Pack kost 1.595 euro inclusief montage, maar valt als achteraf gemonteerde accessoire buiten het bijtellingsbedrag.

Laat wat van je horen