Prius Plug-in Hybrid: Oplaad Service Pakket inbegrepen

Prius oplaadpunt gratis meegeleverd

Toyota zorgt ervoor dat je thuis* je auto kunt opladen als je een Prius Plug-in Hybrid koopt. Als klant hoef je daarvoor bijna niets te doen én niets te betalen**. Het Oplaad Service Pakket van Toyota omvat onder andere een oplaadpunt thuis (indien mogelijk) en zorgt voor al het regelwerk voor het aanvragen van een intelligent oplaadpunt in een publieke ruimte. Daarmee onderscheidt de Prius Plug-in Hybrid zich duidelijk ten opzichte van de andere Plug-ins en elektrische auto’s op de markt.

‘We vinden het milieu erg belangrijk en dus willen we dat er met de Prius Plug-in Hybrid zo vaak mogelijk elektrisch – en dus emissieloos – gereden wordt. Vooral in verstedelijkte gebieden is de winst van het volledig elektrisch rijden voor de luchtkwaliteit het meest effectief. Daarom proberen we het voor de berijder allemaal zo laagdrempelig te mogelijk maken om thuis een oplaadpunt te krijgen’, aldus Pieter van der Velden, algemeen directeur Toyota-importeur Louwman & Parqui.

 

Toyota neemt verantwoordelijkheid

 

De Prius Plug-in Hybrid, waarvan eind januari de prijs van 38.990 euro (lease 599 euro per maand***) werd onthuld, heeft een CO2-uitstoot van 49 gr/km. Daardoor profiteren zakelijke rijders 60 maanden lang van 0% fiscale bijtelling. De 0% bijtelling maakt de ruime 5-zitter tot een zéér aantrekkelijke auto van de zaak.

Bovendien heeft de Prius Plug-in Hybrid een grote actieradius van meer dan 1.000 kilometer.

 

Intelligent opladen

 

Het oplaadpunt wordt op eigen grond geïnstalleerd of op een openbare plaats*. De laadpaal houdt precies bij wanneer je oplaadt en hoe lang je dat doet. Met die gegevens kun je als berijder bijvoorbeeld bij je werkgever declareren wat je privé aan elektriciteit hebt gebruikt om de batterij van je Prius Plug-in Hybrid op te laden. Bovendien krijgt de berijder ook een interessant aanbod voor, vanzelfsprekend, groene stroom.

 

* Plaatsing kan alleen na toestemming van de gemeente en/of eigenaar van de grond.

 

** De bijdrage in de installatiekosten zijn max € 400,- in een aantal gevallen kan het voorkomen dat de installatiekosten hoger zijn. Deze meerwerkkosten komen voor rekening van de gebruiker.

 

*** Op basis van full operational lease (Toyota Financial Services) voor een periode van 5 jaar met een kilometrage van 20.000 km per jaar met 75% no-claim, excl. BTW en brandstof. Meer informatie, offerte en aanvragen via zakelijk@toyotafs.nl. Wijzigingen voorbehouden.

Bron en tekst: toyota.nl pers info

 

Laat wat van je horen