Goudhaantje: Toyota Prius Maikode

Zo nu en dan brengen we een digitaal bezoekje aan verre oorden om te zien wat er elders zoal te koop is. Vandaag gaan we langs het thuisland van de Prius, waar de Toyota een gouden jasje krijgt aangemeten.

Actiemodellen zijn overal ter wereld te vinden, en die van de Japanners zijn veelal behoorlijk origineel te noemen. Vandaag zien we hoe de Prius een speciaal goudkleurig sausje over zich heen krijgt gegoten. De Nederlandse Toyota-importeur zou er ongetwijfeld niet mee wegkomen, maar de Japanse consument is wel te paaien voor dit soort extravagante styling.

Deze plug-in Prius krijgt goudkleurige buitenspiegels, portiergrepen en een gouden strip op  de ‘tankdop’. Z’n snoet krijgt een gouden strip mee en ook aan de achterzijde komt de gouden kleur terug en zelfs in de behuizing van de koplampen is het glimmende kleurtje verwerkt. De Prius Maikode is te bestellen in Pearl Crystal White en Black Mica.

We zijn benieuwd of het Nederlandse wagenpark wel wat kleur kan gebruiken. Tips en adviezen op het gebied van actiemodellen voor de Nederlandse auto-importeurs lezen we hieronder graag terug!

Bron: Autoweek.nl

Laat wat van je horen