Antidiefstal katalysator Toyota Prius type 2

Handig en nu verkrijgbaar een anti diefstal oplossing voor de katalysator van de Prius 2. Deze is de laatste weken in trek bij het dievengilde. Nu een mooie en goedkope oplossing om dit te voorkomen.

Via Toyota dealer Van Ekris vonden wij het onderstaande bericht: Helaas komt het wel eens voor dat de katalysator van de Toyota Prius 2 (bouwjaar 2004-2009) gestolen kan worden. Deze berichten bereiken sinds kort de media. Helaas slijpen ze hierbij veel zaken kapot waardoor veel onderdelen vervangen moeten worden en dit loopt op tot een kostenpost € 2.481,- incl. montage en BTW. (Nieuw) Het gaat er bij deze diefstal vaak om de snelheid en het gemak. Hit and run ook wel genoemd.

Oplossing antidiefstal katalysator Toyota Prius 

Wij bieden voor € 100,- incl. BTW een mogelijkheid om dit te vertragen m.b.v. een lasverbinding zodat de katalysator vastzit aan de rest van de uitlaat. Daarnaast lassen wij op bepaalde punten ringen zodat de katalysator er lastig is af te draaien met een sleutel. Natuurlijk is dit geen garantie dat dit nooit meer gestolen kan worden maar tot nu toe laat het dieve gilde het links liggen.*  

Bel ons om de afspraak in te plannen: 

Autobedrijf Van Ekris Alphen B.V.
Zwanendrift 2
2408 AZ Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn 0172-571437
alphen@vanekris.nl

Automobielbedrijf Van Ekris Mijdrecht B.V.
Industrieweg 48
3641 RM MIJDRECHT
Mijdrecht: 0297-230350
mijdrecht@vanekris.nl

Automobielbedrijf Van Ekris Maarssen B.V.
Kometenweg 2
3606 BD MAARSSEN
Maarssen: 0346-557000
maarssen@vanekris.nl

Ook gezocht op: beveiliging katalysator Prius 2, antidiefstal Prius 2, beveiligingplaat Prius 2 katalysator

Reacties

 1. Handig ben in alphen Toyota ekris geweest, zat er zo onder. uurtje gewacht en 100 euro armenr maar wel meer beschermd. mijn prius is nog super en komt uit 2009 dus ik blijf nog even rijden.

 2. super behulpzaam zijn ze daar. Zelf nog tips gegeven over beter verbuik en rijden van de auto. Ekris is echt een top garage.

 3. Jeroen_Toyo zegt

  Hoi Adrie, worden er dan zoveel Prius katalysatoren gejat? Opzich prima oplossing als antidiefstal maar beste is om je auto gewoon in de garage te zetten.

 4. Jeroen_Toyo zegt

  100euro is trouwens geen geld. Bij mijn locale dealer gevraagd maar die doen hier niet mee. Lijkt toch of Ekris de enige is die dit aanbied? Voor mij net even te ver ik woon in limburg

 5. Aygoracer zegt

  Via via kwam ik op dit artikel. Moet zeg prachtig gedaan bij mijn Prius 3. Ondanks niet nodig gezien het alleen prius 2 is heb ik het voor de zekerheid gedaan.

 6. Prius rijder zegt

  Onderzoek gedaan maar dit is wel de voordeligste en beste oplossing. Louwman bied ook een oplossing aan met een plaat. Dit is een duurder oplossing en de vraag of de hitte goed kwijt kan is maar de vraag…
  Woon in Egmond en heb deze bij eekris in mijdrecht laten monteren. Prima oplossing en 100 euro. ben alleen wa verzekerd dus dit is wel een muts om te hebben. Goede antidiefstal oplossing voor het stelen van de katalysator van de prius 2
  Succes

 7. Hoi Jeroen ik zou het ritje wel doen. Het is een prima en goedkope antidiefstal oplossing voor de Prius. Zojuist laten uitvoeren bij van Ekris in Alphen. Ik kon er op wachten.
  Voor een vriend zoek ik nog een 2e hands katalysator voor de Prius. Weet iemand hier een adres waar ik dit kan bestellen?

 8. Wat klote zeg. Deze vrijdag gestolen onder mijn Prius uit 2008! Oplossing moet ik uit eigen zak betalen maar bij v ekris in Mijdrecht Gaat er volgende week een 2e lijn katalysator onder. Stuk goedkoper, denken goed mee. Dank aan Dhr Heiloo bij v ekris. Tevens voor 100 euro de oplossing er onder.

  Toch baal ik gewoon. Wat een rotzakken die dieven.

 9. Johan Groeneveld zegt

  Binnenkort zijn ook de platen van Cat Security in Nederland te verkrijgen. Ik ken iemand die ze nu laat produceren om binnenkort online te gaan.
  Dan gaat die dief er ook niet meer aan proberen te zagen, omdat het direct duidelijk is dat dat niets meer gaat worden.

Laat wat van je horen

*