Prius Wagon nu te bestellen en maar 31.000 Euro!

Prijzen Prius wagon

Via blog.toyota.nl > De definitieve prijs voor de Toyota Full Hybrid Prius Wagon laat nog even op zich wachten. Maar als je er nu één bestelt – de voorverkoop is vandaag gestart – mag je ‘m medio volgend jaar voor maximaal 31.000 euro* meenemen. Tuurlijk is ‘ie dan vrijgesteld van BPM en ben je de Jan Kees de Jager slechts 14% bijtelling verschuldigd.

De Full Hybrid Prius Wagon komt in drie uitvoeringen. De Comfort, Aspiration en Dynamic Business. De Comfort-uitvoering staat voorlopig voor 31.000 euro* op de prijslijst. Zaken als  LED dagrijverlichting met halogeen koplampen, Smart Entry met startknop, elektrisch verstelbare, inklapbare en verwarmde buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten, Toyota Touch met 6 luidsprekers, Bluetooth® en AUX/USB aansluiting, Climate control, Cruise control en een lederen stuurwiel met bediening voor audio, airco, telefoon en voice zullen standaard zijn.

Toyota Full Hybrid Prius WagonAspiration met panoramisch dak en head up display
Wil je meer, dan bestel je de Aspiration voor 32.750 euro*. Daarvoor wordt de Prius Wagon onder meer (extra) uitgerust met een Panorama dak, mistlampen vóór, een parkeerhulpcamera achter, regensensor, Head-Up Display, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, zonneschermen in achterportieren en verlichting in voetruimte vóór.

Alle opties aangekruisd: Dynamic Business
De Dynamic Business is de meest complete Prius Wagon. Vrijwel alle opties op de prijslijst zijn aangevinkt. Denk aan LED dimlichten met koplampsproeiers ACC (adaptive cruise control) Pre-crash safety veiligheidssysteem, Intelligent Parking Assist (IPA), Full Map navigatiesysteem met 7” beeldscherm, automatische verlichting, automatisch dimmende binnenspiegel, 8 JBL speakers, luxe stoffen bekleding, stoelverwarming voor en water afstotend glas in de twee voorste portieren. De Dynamic Business kost vooralsnog 37.500 euro*.

Prius Wagon: bergen ruimte en maar 14% bijtellingToyota Touch uitbreidbaar met Go
Het multimedia audiosysteem Toyota Touch (Comfort en Aspiration) kan voor slechts 595 euro* worden uitgebreid naar het Toyota Touch & Go navigatiesysteem. Verder hebben alle uitvoeringen standaard een tweede zitrij die bestaat uit drie los van elkaar te bewegen stoelen (zowel rugleuning als verschuifbaar in lengte) alsook een derde zitrij die uit twee in de bodem wegklapbare stoelen bestaat.

* Alle genoemde prijzen zijn ‘garantieprijzen’. Dat betekent dat de genoemde prijs de maximale prijs is die Toyota voorlopig rekent. Valt de uiteindelijke prijs lager uit, dan betaalt de koper het lagere bedrag. Als de prijzen stijgen, betaalt de koper niet meer dan de garantieprijs.

Bron: blog.toyota.nl meer info prijzen ect zie toyota.nl

Laat wat van je horen