Prius Wagon in de media

Toyota-Prius-Wagon-rijdend

De Nederlandse media hebben onlangs uitgebreid met de nieuwe Prius Wagon kunnen rijden. En voordat je nu het internet afstruint op zoek naar testverslagen, hebben wij er enkele overzichtelijk op een rijtje gezet.

 

Autovisie heeft zijn testverslag op video vastgelegd en zegt in de begeleidende tekst dat ‘wie ruimte zoekt met de Prius Wagon al gauw enkele duizenden euro’s per jaar kan besparen’. Een heel fijne boodschap in tijden van bezuinigingen. Ook AutoWeek legde zijn testverslag op video vast. Pluspunten? De enige MPV met 14 procent bijtelling en de ruimte.

Geen enkel excuus meer

Autozine.nl windt er na een testsessie met de Prius Wagon geen doekjes om: ‘Nu is er geen enkel excuus meer om niet hybride te rijden.’ Dat is volgens de site te danken aan de extra ruimte, het belastingvoordeel (wegenbelastingvrij en 14% bijtelling) en het lage brandstofverbruik.

Toyota Prius Wagon in de media - Toyota-blog.nl

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) noemt het weggedrag van de Prius Wagon op zijn site ‘zonder twijfel comfortabel’. Ten slotte Autovandaag.nl. De site is van mening dat de Prius Wagon ‘een keurige indruk maakt’. Zelf ervaren hoe de Prius Wagon rijdt? Hij staat vanaf nu bij de Toyota dealer.

Bron en tekst: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen