Prius MPV met 7 zitplaatsen kan er weer tegenaan

De nieuwe Prius Plus!  7 persoons, automaat en 20% bijtelling! Nieuw design van buiten maar ook van binnen is de Prius Plus flink aangepakt. Check de details: 

Hybride MPV met 7 zitplaatsen
We hebben het over de Toyota Prius Wagon. Het design van onze hybride MPV met 7 zitplaatsen sloot niet meer goed aan bij dat van de nieuwe Auris en nieuwe Avensis. En dus hebben we het design vernieuwd. Vooral de neus ziet er heel anders uit.

Krachtigere uitstraling
De ruimste Prius van het moment kent wat ons betreft een veel krachtigere uitstraling. Het zelfvertrouwen straalt ervan af! En let vooral even op hoe de LED verlichting voor als het ware doorloopt in de LED koplampen. Staat super toch?

De nieuwe Toyota Prius+, hybride MPV met 7 zitplaatsen

Mooiere materialen
Achter zien we eveneens nieuwe lichten en zelfs een subtiele diffuser; ziet er stoer uit en doet echt wat voor de aerodynamica achter. Vanbinnen hebben we mooiere materialen toegepast. De middenarmsteun is bijvoorbeeld bekleed met E-Tex, kunstleer dat heel gemakkelijk schoon te maken is. Ideaal als je kleine in het kinderstoeltje voorin per ongeluk zijn drinken morst.

De nieuwe Toyota Prius+, hybride MPV met 7 zitplaatsen

Leuk foefje
Nieuw is ook het TFT kleurenscherm van het instrumentarium. Dat geeft een heel helder beeld en laat onder meer het verbruik zien en hoe ver je nog kunt rijden eer de tank leeg is. Dat duurt wel even hoor, want zoals je wellicht weet is de Prius een hybride Toyota en dus zuinig. Daar hebben we een leuk foefje aan gekoppeld. Dat heet de ‘Eco Judge’-functie. Die helpt je zuiniger te rijden en geeft je punten als je hierin slaagt. Zo wordt zuinig rijden nog leuker!

20 procent bijtelling
Voordat we het vergeten: de Prius Wagon heet voortaan Prius+. (Wel zo handig om te weten als je bij de Toyota dealer gaat informeren "</p

Laat wat van je horen