Lancering Toyota Prius Plus uitgesteld

Toyota Prius V 2012 MPV

De marktintroductie van de Toyota Prius Plus in Japan is uitgesteld. Oorspronkelijk zou de MPV eind april in de Japanse showrooms verschijnen. De Prius Plus werd eerder deze maand getoond op de autoshow in Genève. Het is -zoals de naam al aangeeft- een Prius met iets extra’s. Plus staat voor een hogere en langere carrosserie, waarbinnen plaats is voor maximaal zeven personen. De wagen beschikt over dezelfde aandrijflijn als de hatchback, maar krijgt als eerste Prius een lithium ion-accupakket.

Het is niet bekend of de verschoven Japanse marktintroductie ook effect heeft voor de Nederlandse lancering. De bouw van de Prius Plus heeft, net als zijn Amerikaanse broer Prius V, in Japan plaats.

Bron: toyotablog.eu

Reacties

  1. jea derksen zegt

    kunt U mij al de preciese levertijd op geven van de Prius plus in verband met de inruil van mijn Prius dynamic van 2010.

  2. Sorry wij zijn een hobby blog over toyota en hebben niets met een importeur of dealer te maken. Wij posten alleen het nieuws wat wij vinden over toyota op dit blog. Vragen over levertijden ect kunt u het beste aan u dealer vragen of aan toyota zelf via blog.toyota.nl

Laat wat van je horen