Deze 6X6 All Terrain Monster is de dikste Toyota Land Cruiser ooit

Als Nederlanders zijn we dol op kamperen. Hele volksstammen verhuizen jaarlijks naar de camping. De één reist met de bekende sleurhut en de ander met een heuse camper. Patriot Campers brengt nu een totale nieuwe ervaring als het gaat om kamperen in het wild. Noem het een off-road camper, een overlander 2.0 of gewoon een Megatourer 6×6. Het is waarschijnlijk de meest stoere manier om je naar je vakantiebestemming te begeven.

Monsterlijke Toyota Land Cruiser

Met een naam die al net zo stoer klinkt als het voertuig zelf is, zou je verwachten dat dit vehikel je naar de uiteinden van de aarde kan brengen. Dat is dan ook exact waar deze wagen toe in staat is. Stoer, ijzersterk, kraachtig en robuust. Dat er onder deze uiterlijke schijn een wereld aan prestaties verborgen ligt zal je dan ook niet verbazen.

Dit is mede te danken aan zijn 354-pk sterke 4,5-liter V8 turbodieselmotor, gehuisvest in zijn JMACX 6×6-omgebouwde Toyota Land Cruiser 70-serie chassis. Stevige portaalassen en versterkte ophanging zijn uiteraard inbegrepen in de standaard uitvoering. 

Kracht en capaciteit gecombineerd in één wagen

Voor deze gigantische krachtpatser is geen terrein te zwaar en kun je alles meenemen wat je wilt, want een beetje camper heeft voldoende capaciteit om een heuse watertank mee te nemen. Je wilt immers tijdens je avontuur alles in huis hebben om te kunnen overleven in de meest bizarre omstandigheden. Moet zeker goed komen met de Megatourer.

Is dit beest eigenlijk te absurd vormgegeven om nog steeds als vakantievoertuig de weg op te kunnen? Jazeker, maar heb je ooit iets gezien wat het in stoerheid overtreft? Vast niet.

Bron: manners.nl

Laat wat van je horen