Toyota iQ nu ook in de Colour Editions

iQ_colours

De Toyota iQ is vanaf nu ook leverbaar in twee verschillende ‘Colour Editions’: de ‘Pearl’ en ‘Bronze’. Beide uitvoeringen zijn gebaseerd op de luxe 1.0 VVT-i Aspiration uitvoering en worden geleverd in ‘Pearl White’ parelmoer lak of ‘Light Cappuccino Brown’ metallic lak. Waar onder meer het centrale dashboard, de deurgrepen en de accenten op het stuur in de ‘Pearl’ uitvoering crèmekleurig zijn, zijn die in de ‘Bronze’ uitvoering bronskleurig. Ook worden de inzittenden in beide uitvoeringen verwend met in half leder uitgevoerd interieur, inclusief stoelverwarming op de eerste zitrij. Optioneel zijn het Full Map Navigatiesysteem en de bijzonder soepele Multidrive CVT Automaat.

Verder verfijnd interieur voor nog duidelijker premium gevoel

Tijdens de Autosalon van Parijs beleefde de vernieuwde productieversie van de iQ zijn Europese showdebuut. Toyota heeft het interieur van de iQ verder verfijnd en diverse nieuwe kleuren aan het kleurenpallet toegevoegd. Zo is de bestuurdersstoel nu in hoogte verstelbaar en zijn het dashboard en de deurpanelen voortaan van zacht materiaal. Daarnaast voldoen de motoren van de kleinste én veiligste ‘3+1 zitter’ ter wereld vanaf nu ook aan de nieuwe, strenge Euro V-emissienorm.

Fiscale voordelen voor eigenaren en berijders

De zuinige iQ 1.0 is dankzij zijn 99 gram CO2-uitstoot vrij van BPM en motorrijtuigenbelasting. Zakelijke rijders profiteren bovendien van de lage 14% bijtelling.

De ‘Colour Editions’ zijn per direct leverbaar vanaf € 15.685,-

bron: www.toyota.nl

Laat wat van je horen