De Toyota Hilux ziet Abraham

De Toyota Hilux bestaat dit jaar precies 50 jaar. Om dit jubileum te vieren, introduceert Toyota de Hilux Fifty, een exclusieve uitvoering van de pick-up met een extra stoere uitstraling.

De Hilux Fifty is tijdelijk en voorzien van een uitgebreid accessoirespakket dat bestaat uit onder meer 18-inch ‘Bi-tone black’ lichtmetalen velgen met extra brede banden (265/60R18), aluminium treeplanken, chromen mistlamp-ornamenten en een pushbar met geïntegreerde bodembeschermplaat.

Exclusief met knipoog naar 1968

Aan de binnenzijde is de Hilux Fifty voorzien van zwart lederen bekleding. Hierdoor oogt het interieur stoer en exclusief met een knipoog naar 1968, het introductiejaar van de Hilux. Aan de buitenzijde wordt dit kracht bijgezet door de speciale Fifty badge. Toyota baseert de jubileumuitvoering van de Hilux op de Professional-uitvoering. Een extra luxe versie met onder meer cruise control en een Toyota Touch 2 multimediasysteem met 7-inch touchscreen, cd-speler, Bluetooth en digitale radio. Ook de uitgebreide actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense – waaronder een Pre-Collision System – zijn aanwezig.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Hilux Fifty is sinds 1 februari te bestellen bij elke Toyota-dealer in een beperkte oplage van 50 stuks. De prijzen van de Toyota Hilux Fifty beginnen als Xtra Cabine bij 32.395 euro, exclusief btw en bpm.

Reacties

  1. arend weurding zegt

    sinds 3 weken bezitter van een hilux fifty, nu vraag ik me af wat de meerwaarde is van een lage gearing, de auto rijdt even snel in H4 en L4, mijn buurman heeft een nissan pickup en daar loopt de auto wezenlijk langzamer in lage gearing

Laat wat van je horen