Hilux de beste 4×4 pick-up!!

hilux best car 2012 4x4

Een krachtpatser. De ultieme pick-up. Ongekende off-road-capaciteiten. De Toyota Hilux is een alom geprezen 4×4 pick-up. Niet voor niets zijn er sinds 1986, toen de eerste generatie het licht zag, dertien miljoen exemplaren van verkocht.

Zijn duurzaamheid en kracht zijn zelfs geprezen door de uiterst kritische mannen van Top Gear. Zij deden een poging om een Toyota Hilux te ‘vernietigen’. Wat ze ook probeerden – van een instortend flatgebouw laten vallen, in brand steken, tegen een boom rijden – na enkele kleine reparaties was de Hilux weer rijdbaar. Het hilarische filmpje is hier, hier en hier (in drie delen dus) terug te kijken.
Clarkson, Hammond en May waren hier zo van onder de indruk dat de Hilux een prominente plek in de studio heeft gekregen. In 2011 introduceerden we de achtste generatie. En ook die kan op fans rekenen. Total 4×4, het meest verkochte blad over 4×4’s in Engeland, koos de nieuwe Hilux als beste 4×4 pick-up. En daar zijn we net zo blij mee als de eervolle vermelding van Top Gear. Of bijna dan.

Bron: blog.toyota.nl

Reacties

  1. A prcovvatioe insight! Just what we need!

Laat wat van je horen