Toyota Prius accu vervangen? Kan heel goedkoop

Het gebeurd eigenlijk nooit maar stel dat je een Prius hebt waarbij de accu problemen heeft dan kun je deze totaal laten vervangen voor lage prijzen bij Toyotahybrideaccureparatie.nl Vervangen en laten repareren voor een lagere prijs

Via deze dealer kwamen wij een duidelijke pagina tegen met daarin mogelijkheden tot reparatie van de Prius accu.:

Toyota Prius accu vervangen

Gaan er diverse lampjes branden o.a. de gevarendriehoek, is het toerental van de motor hoog, blijft de accu ventilator achterin hard aanstaan of ziet u de foutcodes P3000, P0A80, P3001-P3024? Dan is er iets aan de hand met uw Prius hybride accu. Neem dan contact op met ons hybride accu service team voor een passend advies. 

Toyota hybride accu vervangen repareren bij Van Ekris

Prius bouwjaar 2004-2009 (type 2) accu vervangen of repareren? 

De Prius type 2 is er vanaf bouwjaar 2004 tot 2009. Het model waar Toyota wereldwijd bekendheid mee creëerde. Ons Toyota hybride accu service team heeft zich gespecialiseerd  in het vervangen of repareren van uw hybride accu wat voordeliger is dan de gehele accu vervangen. 

.

Prius model 2 accu vervangen

 

Prius bouwjaar 2009-2015 (type 3) accu vervangen of repareren?

Ook voor deze hybride accu van de Prius 3 hebben wij de kennis in huis om deze te vervangen of te repareren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Komt u gerust bij ons langs of bel met ons Toyota Hybride accu service team. Wij kunnen in de meeste gevallen uw Toyota Prius hybride accu op een voordeligere manier repareren. 

Prius accu reparatie Toyota dealer van ekris

Toyota Hybride accu service team

Autobedrijf Van Ekris Alphen B.V.
Zwanendrift 2
2408 AZ Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn 0172-571437
alphen@vanekris.nl

Automobielbedrijf Van Ekris Mijdrecht B.V.
Industrieweg 48
3641 RM MIJDRECHT
Mijdrecht: 0297-230350
mijdrecht@vanekris.nl

Automobielbedrijf Van Ekris Maarssen B.V.
Kometenweg 2
3606 BD MAARSSEN
Maarssen: 0346-557000
maarssen@vanekris.nl

Kosten vervangen accu Toyota Prius

De hybride batterij is ontworpen om een autoleven lang mee te gaan. Het aantal batterijen dat, sinds de introductie van de Prius 17 jaar geleden is vervangen, is op 1 hand te tellen. En ook bij de Wegenwacht is geen enkel typisch hybride euvel bekend. Niet voor niets heeft Toyota mede dankzij de Prius ook in 2013 de Golden TÜV award gewonnen voor de betrouwbaarste auto in het hele onderzoek. Een prijs die de kwaliteit van Toyota onderstreept. Een hybride Toyota is daarom dus minstens even betrouwbaar als alle andere Toyota’s. Is het toch het geval en kunnen wij bij Van Ekris de accu niet meer repareren dan bent u inclusief arbeid en btw 1750 Euro kwijt voor een nieuwe accu. Toyota hybride accu vervangen kan bij https://www.toyotahybrideaccureparatie.nl/

Levenslange garantie op hybride batterij (accu)

Wij krijgen vaak de vraag van de consument: ”hoe lang gaat de batterij van een hybride mee?” Dit is in volgens Toyota een autoleven lang. Het aantal batterijen dat bij Toyota is vervangen, sinds de introductie van hybride zeventien jaar geleden, is op één hand te tellen. Dit heeft nog geen één automerk kunnen evenaarden. Wij van Toyota Van Ekris willen u daarom gerust stellen en bieden een nieuwe exclusieve service aan: garantie op de hybride batterij (accu) tot een kilometerstand van maar liefst 400.000 kilometer. Met dit Hybride batterij (accu) garantie pakket hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat het u kan gebeuren.
Levenslange garantie Toyota Hybride battery Van Ekris

Bij aankoop van een Toyota occasions of na onderhoud

Bent u in onderhoud bij ons of koopt u een gebruikte of nieuwe Toyota Hybride bij Toyota Van Ekris in Maarssen of Mijdrecht dan kunt u voor slechts € 150,- deze Hybride batterij (accu) garantie ontvangen. De voorwaarden die hieraan verbonden hebben wij hieronder op een rij gezet:

Voorwaarden
• De garantie geldt bij aankoop van een door Toyota Van Ekris geleverde nieuwe Toyota hybride of een Bovag occasion Toyota hybride . (met uitzondering van de Toyota Prius Plug-In Hybrid).
• De garantie loopt tot een maximaal kilometerstand van 400.000.
• Deze garantie is niet geldig voor leaseauto’s en Toyota’s die gebruikt worden voor les- of examenrijden, verhuur of vervoer van personen (taxi’s) of goederen tegen betaling.
• De Toyota moet gedurende de looptijd van deze garantie door Toyota Van Ekris worden onderhouden conform de richtlijnen en voorschriften van de fabrikant.
• In geval van een defecte batterij moet de Toyota zo snel mogelijk bij Toyota Van Ekris ter reparatie worden aangeboden om vervolgschade te voorkomen die niet door deze garantie wordt gedekt. Hetzelfde geldt voor het in het buitenland opgelopen defecten.
• De garantie is niet overdraagbaar op andere modellen of personen.
• Is de hybride al in uw bezit en bent u in onderhoud bij ons dan is het pas mogelijk om deze hybride accu garantie te nemen. 

Uitsluitingen
Defecten en / of beschadigingen die een gevolg zijn van:
• brand, diefstal, blikseminslag of een ongeval.
• oneigenlijk gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld, terreinrijden, meedoen aan races etc)
• onoordeelkundig gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld het trekken van andere voertuigen of wagens, dan wel gebreken die u opzettelijk heeft veroorzaakt of het gevolg zijn van roekeloosheid rijgedrag)
• reparaties die niet of niet tijdig door Toyota Van Ekris zijn uitgevoerd. (afwijken van de fabriek voorschriften)
• gebruik van niet-originele Toyota-onderdelen.
• niet-goedgekeurde veranderingen of aanpassingen, inclusief de montage van niet-originele Toyota-accessoires.
• onvoldoende onderhoud of verzuim van het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud door Toyota Van Ekris.

Van Ekris heeft een unieke hybride accu garantie

Deze service is alleen bij Toyota Van Ekris verkrijgbaar en uniek in Nederland. Toyota Van Ekris is al jaren een Toyota Hybrides specialist met een eigen Hybrid Centrum. O.a. een eigen Toyota Hybride occasion site www.toyotahybrideoccasions.nl . Wij kopen wekelijks Toyota Hybride occasions in. Al onze Toyota Hybride occasions worden uitgebreid getest. De batterij (accu) en het hybride systeem worden doorgemeten en in de praktijk getest door onze speciale opgeleiden Hybride monteurs.

De meeste Toyota hybride occasions bij Van Ekris

Alle Toyota hybride occasions op www.toyotahybrideoccasions.nl 
Voor Prius occasions gaat u naar www.priusoccasions.nl
Voor Auris hybride occasions gaat u naar www.aurisoccasions.nl
Voor Yaris hybride occasions gaat u naar www.yarisoccasions.nl

Heeft u nog vragen over onze Toyota Hybride batterij (accu) garantie? U kunt altijd bellen met 0346-557000 filiaal Maarssen of 0297-230350 filiaal Mijdrecht of langskomen in één van onze showrooms. Graag tot ziens.

Van Ekris uw Toyota hybride specialist van Nederland

Van Ekris uw Toyota hybride specialist van Nederland

Toyota Hybride accu service team

Toyota Van Ekris Maarssen
0346-557000
maarssen@vanekris.nl

Toyota Van Ekris Mijdrecht
0297-230350
mijdrecht@vanekris.nl

Ook gezocht op: vervangen Toyota hybride battery, accu probleem, accu vervangen, kosten accu vervangen

bron: www.vanekris.nl http://www.vanekris.nl/toyota-hybride-accu-vervangen

Reacties

 1. J. Buitelaar zegt

  Mijn rijbatterij van mijn prius moet bij 108000 km worden vervangen.
  De rijbatterij van de Prius is bij 197000 km vervangen.
  Hoe kan dit ?

 2. Wim Rutten zegt

  Bij mij ginegn bij 360000 km de lampjes branden: accuprobleem. Zelf repareren is tamelijk simpel.
  Zie filmpjes op youtube: voor ongeveer 60 euro bestel je een nieuwe accucel in engeland. Want meestal is maar een van de 28 accucellen inde accu van de prius 2 wat achteruitgegaan. Montage is heel eenvoudig met die filmpjes, kost alleen wel een halve dag sleutelen.

 3. Wat zijn de kosten geweest van de accu pack en de montage?

 4. M.M. Ringeling zegt

  Mijn Pruis, type 2 (jullie paradepaardje) van april 2006. Auto is geïmporteerd uit Duitsland door NL Toyota dealer, waar ik de auto heb gekocht. De auto had bij 164.000km een defecte hybride accu, de accu is vervangen door officiële NL Toyota dealer voor 2009,00 euro. Met garantie van 1 jaar!? Geen coulance regeling welke de dealer heeft aangevraagd bij Toyota NL. Bij 193.000km wederom 2x afgesleept met, na 2x onderzoek bij Toyota dealer dat gaat om een defecte hoogspannings-converter kosten 1559,00 euro. Toyota geeft een wereldwijde garantie tot zeker 400.00km. Kunt u mij uitleggen waarom ik geen garantie krijg na 164.00km op mijn hybride accu?

 5. ronny b zegt

  dit is een blog en geen importeur site. Vragen kun je het beste stellen via een toyote dealer

 6. Beste.. dit is geen toyota importeur site maar een blog. Beste om de dealer te bellen.

  Toyota geeft wereldwijd 3 jaar fabriek garantie en 5 jaar hybride garantie of tot 100.000 km dus alles daar boven is betalen…. Heel simpel. 164.000 km is dus ver over de km heen…

 7. ronny b zegt

  Hoi wim zo simpel is het niet. Het kna werken maar als je cellen maar enige waarde verschil hebben krijg je al een error. Wat jij doet gaat in 50% goed de rest is wederom een foutcode.
  Het gaat er om dat alle cellen dezelfde waarde hebben in de accu voorbeeld: 22% en als je nieuwe cel 25% is gaat dit op de lange termijn weer storen. Maar fijn dat het tot zover gelukt is.

 8. Beste om te kijken op http://www.toyotahybrideaccugarantie.nl daar staat alles keurig uitgelegd en kan je ook nog bellen met vragen.

  Het artikel hierboven is een blog post van een dealer. Dus heren dit is geen importeur site van Toyota waar je alle vragen kan droppen.

  Just for your info :-|)

Laat wat van je horen