Toyota prijst Auris Hybrid Wagon

Auris Wagon sports

Instappen in de Auris Touring Sports kan vanaf 24.750 euro. Voor dat geld staat een Auris Hybrid Touring Sports Aspiration voor je klaar. De Dynamic staat een treetje hoger in de prijslijst voor 26.460 euro en de Executive is er vanaf 27.840 euro.

Voor de leaserijders zijn er ook nog twee speciale versies. Allereerst de Auris Hybrid Touring Sports Lease, die 26.760 euro kost. Wie echt uit wil pakken, kiest de Lease Pro-uitvoering, die voor 28.830 euro mee mag.

In alle gevallen geldt dat de standaarduitrusting en specificaties overeenkomen met de hatchbackversie. Dat betekent dus dat ook de Auris Hybrid Touring Sports in al z’n gedaantes voldoet aan de eisen voor 14% bijtelling.

Samen met de Renault Mégane en de Ford Focus is de Auris de enige compacte middenklasser die in aanmerking komt voor 14 procent bijtelling. Ook bij de andere twee geldt dit voordeel ook voor de stationwagon. Verschil is dat de Focus en Mégane allebei een diesel onder de kap hebben, de Auris heeft een combinatie van een benzine– en een elektromotor

Laat wat van je horen