Lease topper: Nieuwe Auris met 14% bijtelling en diesel 20% bijtelling

De Toyota Auris TS Hybrid en de hatchback is nog net zo zuinig en schoon als voorheen. En dat betekent slechts 14% bijtelling voor wie deze stationwagen of hatchback zakelijk rijdt. Een ruimere station met 14% bijtelling vind je simpelweg niet. Bovendien krijg je er standaard een automaat bij. En weet je wel niet hoe relaxed dat in de stad en file rijdt? Héél relaxed! Daarnaast is het mogelijk om nu ook diesel te rijden met 20% bijtelling. Profiteer nu het nog kan. 

Meer details over de nieuwe Toyota Auris volgen in de week van de Autosalon van Genève (5 t/m 15 maart). Op dinsdag 3 maart beleeft de nieuwe Toyota Auris zijn officiële werelddebuut, zij aan zij met de eveneens nieuwe Toyota Avensis.

Toyota heeft zowel de Auris Hatchback als de Auris TS ingrijpend vernieuwd. Dat zie je aan het exterieurdesign, maar ook aan het interieur waarvan we de kwaliteit verder verbeterd hebben. De nieuwe Auris is leverbaar met de keuze uit nieuwe benzine- en dieselmotoren die uitblinken in zowel prestaties als efficiency én uiteraard weer als super-zuinige Hybrid. Geavanceerde actieve veiligheidssystemen zijn leverbaar op nagenoeg alle uitvoeringen.

Bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen