Extra voordeel op de nieuwe Auris

De nieuwe Auris staat nog maar net op de weg of Toyota Nederland komt met leuke voordelen op de Auris. Zie het onderstaande bericht van Toyota Nederland:  Twee aanbiedingen die exclusief voor de nieuwe Toyota Auris gelden.

 

Het voordeel is van toepassing op zowel de nieuwe Toyota Auris Hatchback als de nieuwe Toyota Auris Touring Sports. Welke aanbiedingen hebben we voor je?

  • Lederen bekleding voor 995 euro

Voordeel op de lederen bekleding van de nieuwe Toyota Auris

Geef het interieur van je Auris een extra stijlvolle look met deze lederen bekleding! Op de foto zie je de chique kleurencombinatie van diep zwart en lichtgrijs. Zwart is de basiskleur. Deze kun je combineren met tal van andere kleuren, zoals rood, bruin en beige. De Toyota dealer laat het je graag zien. Normaal betaal je 1.425 euro voor de bekleding, dus je voordeel bedraagt 430 euro!

  • 17-inch lichtmetalen wielen voor 1.695 euro, inclusief gratis winterbanden

Voordeel op lichtmetalen velgen voor de nieuwe Toyota Auris

Fraai wieltje niet? Je geeft de Auris een extra exclusieve uitstraling. De 17-inch ‘Exclusivo’-wielen zijn inclusief brede Yokohama banden (225/45R17) én een set winterbanden! Deze Yokohama banden worden op de originele 16-inch velg gemonteerd. De prijs is inclusief montage bij de Toyota dealer. Jouw voordeel? Maar liefst 695 euro!

De nieuwe Toyota Auris Hybrid met standaard automaat en 14 procent bijtelling

Auris Hybrid met 14 procent bijtelling
Zoals gezegd: de nieuwe Toyota Auris staat vanaf nu bij de Toyota dealer. Ook als Auris Hybrid met standaard automaat en slechts 14 procent bijtelling voor wie de nieuwe Auris zakelijk rijdt.

bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen