De laatste kans op 14% bijtelling

Snik. Na 5 jaar nemen we binnenkort definitief afscheid van de 14 procent bijtelling. Leaserijders die een nieuwe Toyota willen, hebben nog één laatste kans om van dit fiscale voordeel te profiteren. Pak jij die kans?

Extra voordeel
Per 1 januari gaan de bijtellingsregels op de schop. En dat betekent het afscheid van de 14 procent bijtelling waar ook de Toyota Auris Hybrid onder valt. Inderdaad, niet leuk, maar het is nog geen 2016. Dus zet die champagneflessen nog maar even in de koelkast en profiteer nu het nog kan!

Let op: de tijd tikt door, je hebt nog slechts enkele maanden om met extra voordeel het nieuwe jaar in te gaan.

De Toyota Auris Hybrid met 14 procent bijtelling

Geld besparen
Wie nog dit jaar besluit een nieuwe Toyota Auris Hybrid te leasen, bespaart veel geld. Hoeveel zeg je? Dat kun je zien in het rekenvoorbeeld op Toyota.nl. Hier lees je ook wat bijtelling nou eigenlijk precies is. En welke andere Toyota modellen nog dit jaar van een lagere bijtelling profiteren, zoals de Toyota Yaris Hybrid en de pas grondig vernieuwde Toyota Avensis.

De nieuwe Toyota Avensis Touring Sports met 20 procent bijtelling

Auris TS enige station met 14% en automaat
De keuze is reuze (we hebben momenteel 8 modellen met een lagere bijtelling), maar één hiervan verdient speciale aandacht. En dat is de Auris Hybrid Touring Sports. Dit is namelijk de enige stationwagen van Nederland met 14 procent bijtelling én een standaard automaat.

De Toyota Auris Hybrid Touring Sports met 14 procent bijtelling

Volledig elektrisch
Er is slechts nog één andere station met 14 procent bijtelling. Maar die heeft standaard geen automaat en rijdt op diesel … De Auris rijdt óf op benzine óf volledig elektrisch. Zónder dat je de auto zelf hoeft op te laden.

5 jaar lang profiteren
Wat als mijn huidig leasecontract pas volgend jaar afloopt? Neem dan contact op met je leasemaatschappij. Veel leasemaatschappijen geven namelijk de kans om vóór 2016 een nieuwe auto uit te zoeken zodat ook jij kunt profiteren van de lage bijtelling. En dat 5 jaar lang! Dan ga je pas écht goed het nieuwe jaar in! Alvast een gelukkig nieuwjaar 
</p>
<div class=

Laat wat van je horen