Auris Full Hybrid betrouwbaarst

Which 2012 toyota Auris best Car

Als je ergens op kunt bouwen, is het de Auris Full Hybrid wel. Britse eigenaren zijn het hier volkomen mee eens. Zij zetten de Toyota op nummer 1 van het grootste betrouwbaarheidsonderzoek in Engeland!

De Which? Car Survey (voor inzage is inloggen vereist) is het omvangrijkste betrouwbaarheidsonderzoek in Groot-Brittannië wat betreft auto’s. Automobilisten kunnen in het kader hiervan vertellen hoe tevreden ze met hun auto zijn over de afgelopen 12 maanden en hoe betrouwbaar hun auto eigenlijk is. Dit keer deden 39.292 auto-eigenaren mee. En wat blijkt? De Toyota Auris Full Hybrid is de betrouwbaarste auto in de categorie van compacte gezinsauto’s! Zijn betrouwbaarheidsscore bedraagt een indrukwekkende 96,4 procent.

Behalve de Auris Full Hybrid vallen meer Toyota modellen in de prijzen. Bijvoorbeeld de Toyota Avensis van de vorige generatie die in het onderzoek naar boven komt als de betrouwbaarste familieauto (betrouwbaarheidsscore: 93,2 procent).

Toyota Auris Full Hybrid - Toyota-blog.nl

Persoonlijke grote luchtbel

Britse Toyota rijders zijn vanwege de bewezen betrouwbaarheid heel tevreden met hun auto. Bijvoorbeeld de tweede generatie Prius. De tevredenheidsscore van deze Full Hybrid bedraagt maar liefst 92 procent. ‘Elke keer is het alsof ik in mijn eigen persoonlijke grote luchtbel stap waarin het heel stil is. Mijn volgende auto wordt de Prius Plug-in Hybrid ’, aldus een tevreden Prius-eigenaar.

Bron : blog.toyota.nl

Reacties

  1. Ik was ook zo enthousiast in het begin en heb de Toyota auris hybride als lesauto in gezet, maar liefst een jaar en 80.000 km op de teller viel het vies tegen, net zo slecht als de volkswagen. Mijn conclusie is : Er is geen betrouwbare automerk, alleen de problemen beginnen bij de een eerder dan de ander. Mijn advies zou zijn, bouw een goede vriendschap met je dealer zodat je de mankementen snel gerepareerd krijgt.

    T.S.
    Eigenaar Automaat rijschool

Laat wat van je horen