Toyota bouwt een speciale RAV4 [en meer]

Hardlopen, fietsen en zwemmen: het kan gewoon allemaal met deze RAV4, kekness deluxe! Het betreft hier een concept voor de SEMA show, de tuningbeurs in Las Vegas die binnenkort plaatsvindt. In samenwerking met een Amerikaanse fitnesstoko genaamd LifeTime fitness is deze concept op de aardbol beland.

Het ding is voorien van een douche met warm water, een droogsysteem voor natte kleding en allerlei handige opbergvakken voor gear en accessoires die nodig zijn voor het sporten. Er is een stuk met een afvoer voor natte kleding bijvoorbeeld. Ook is er een geïntegreerde iPad waarop statistieken en dergelijke kunnen worden ingekeken.

De stoelen zijn daarnaast voorzien van een massagefunctie. Via de achterbank van ” title=”Toyota RAV4 Adventure”>de stoere RAV4 is een koelkast bereikbaar zodat water en sportdrankjes koud gehouden kunnen worden. Ook is er een blender ingebouwd. Op het dak kunnen twee fietsen worden gemonteerd naast de dakkoffer.

Kopen? Dit ding is al gereserveerd voor de athleten Sarah Haskins, Andy Potts en Hunter Kemper. Maar misschien wil Toyota er ook wel één voor jou bouwen als je het lief vraagt? Of heb je liever een Tundra voor je motocross hobby? Of een 4Runner voor het freestyleskiën? Een Tacoma voor je wintersport? Een Corolla voor je BMX avonturen? Of toch liever een Camry in rallytrim?

Bron: autoblog.nl

Laat wat van je horen