Nieuwe Toyota RAV4 Hybrid: voor wie de ideale trekauto zoekt

Gebruik je je auto regelmatig als trekauto? Dan heeft Toyota goed nieuws voor je. We presenteren de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid, met een trekgewicht van maar liefst 1.650 kg!

 De nieuwe Toyota RAV4 Hybrid is de ideale auto voor wie regelmatig met de caravan eropuit gaat. Natuurlijk vanwege het zojuist genoemde trekgewicht, maar ook door iets dat Trailer Sway Control heet. Hoe werkt het? Het systeem merkt in een vroeg stadium dat de caravan aan het slingeren is. Het remt vervolgens de auto automatisch af en geeft een waarschuwingssignaal.

Vierwielaandrijving
Een ander groot voordeel van de Toyota RAV4 Hybrid voor wie vaak met de caravan op pad is, is dat 4×4 (All Wheel Drive) standaard is. Kost dus niks extra. Vierwielaandrijving is handig op bijvoorbeeld een drassige camping. En als de wintercamping op de dag van vertrek bedekt is met een laag sneeuw. Je rijdt dus gemakkelijk weg terwijl je buurman wellicht moet ploeteren.

De nieuwe Toyota RAV4 Hybrid!

Nieuw design
Allemaal reuzehandig, maar laten we niet vergeten dat de Toyota RAV4 ook voor de niet-caravantrekker een geweldige auto is. Met achterin heel veel been- en knieruimte. We hebben de introductie van de nieuwe hybride versie bovendien aangegrepen om de ‘mid-size’ SUV een nieuw design te geven. Een nieuwe voorzijde, nieuwe achterlichten en ook de achterbumper is opnieuw vormgegeven. Like?

Opladen niet nodig
De nieuwe Toyota RAV4 Hybrid is het zesde hybride model van Toyota in Nederland. En daar kan geen enkel ander merk aan tippen. De RAV4 Hybrid is uitgerust met een 2,5-liter benzinemotor en twee elektromotoren. Daardoor beschik je over lekker veel trekkracht. En als het kan, rijd je volledig elektrisch. Zónder dat je met stekkers en kabels in de weer moet om de auto op te laden. Ideaal.

De nieuwe Toyota RAV4!

Wanneer in de showroom?
Enthousiast geworden? Leuk! Maar je moet nog wat geduld opbrengen. De nieuwe Toyota RAV4 Hybrid verschijnt in het eerste kwartaal van 2016 bij de Toyota dealer. Ruim op tijd voor de zomervakantie. Tot die tijd kun je uiteraard terecht bij de huidige Toyota RAV4. Alvast een fijne vakantie ;-)

Bron: blog.toyota.nl

Reacties

  1. Freddy Schwéry zegt

    svp documentation écrite

Laat wat van je horen