Hier is de prijs van de nieuwe Prius!

De nieuwe Toyota Prius is leverbaar vanaf 29.995 euro. Wat krijg je voor dat geld? Om te beginnen de zuinigste en schoonste hybride auto ter wereld. Dat wil zeggen: zónder dat je de auto extern hoeft op te laden. Je hoeft dus niet te ‘stekkeren’. De Prius laadt zichzelf op. En dat is slechts een van de voordelen van een Toyota hybride auto. Elke Prius is uitgerust met onder andere:

  • Bi-LED koplampen
  • Multimediasysteem Toyota Touch 2 met navigatie, digitale radio (DAB+) en achteruitrijcamera
  • Climate Control die weet wanneer een stoel onbezet is en hier voor meer efficiency de luchtstroom op aanpast
  • Elektrisch bedienbare ramen rondom
  • Smart Entry met startknop
  • Veel actieve veiligheid (Toyota Safety Sense)
    Hoppa!!!

3 uitvoeringen, plus First Edition

Er zijn 3 reguliere uitvoeringen: Aspiration (vanaf 29.995 euro), Dynamic (vanaf 31.995 euro) en Executive (vanaf 35.995 euro). Voor snelle beslissers is er de Prius First Edition, vanaf 33.490 euro en met een voordeel van 965 euro. Deze gelimiteerde uitvoering is voorzien van onder meer het zeer uitgebreide multimediasysteem Toyota Touch 2 met Go Plus navigatie en heel fraaie 17-inch ‘Glossy Black’ lichtmetalen velgen.

De nieuwe Toyota Prius

Trekgewicht en grotere bagageruimte

In een eerder blogbericht over de nieuwe Toyota Prius vind je specificaties die wellicht voor jou relevant zijn. Zoals dat je met de Prius voor het eerst een aanhanger mag trekken. De nieuwe Prius kent namelijk een trekgewicht van 725 kg. Tel hier de grotere bagageruimte van 502 liter en het riante interieur bij op en de nieuwe Prius is zeer geschikt als vakantieauto. Vooral omdat je extra zuinig naar je bestemming rijdt.

Hoe innovatief de hybride Toyota Prius 2016 is, kun je zien in de volgende video: (Tekst loopt door onder de video.)

Zen-momentje

Onder de indruk? We hopen natuurlijk van wel. De nieuwe Prius is de meest innovatieve en geavanceerde Toyota die momenteel in Nederland te koop is. Waar je vooral plezier aan beleeft, is de standaard automaat. Die geeft extra comfort, vooral in het drukke Nederlandse verkeer. En als de Prius op zijn elektromotor rijdt, is het vanbinnen héél stil. Pak dus in de file gerust je Zen-momentje.

Het benzineverbruik van de nieuwe Toyota Prius bedraagt slechts 3,0 l/100 km (NEDC). Dat is circa 18 procent zuiniger dan de huidige Prius. En die Prius is al heel zuinig!

De nieuwe Toyota Prius staat vanaf medio februari bij de Toyota dealer. Wil je hem daar bekijken? Kijk dan snel welke Toyota dealer bij jou in de buurt zit.

bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen