Fantasierijke Toyota Auris met anime-invloeden

toyota-auris-anime 2013

De nieuwe Toyota Auris onderdompelen in een anime-sausje, en huistuner Modellista aanpassingen laten aanbrengen. Ja, dat ziet er dan ongeveer zo uit.

De doorgewinterde anime-liefhebber zal ongetwijfeld bekend zijn met Char Aznable. Een fictief karakter uit de populaire Gundam-serie. Nee, ons zegt het eveneens weinig, vandaar dat deze Auris-editie waarschijnlijk alleen in Japan wordt getoond, daar waar ze anime iets beter op waarde weten te schatten. Deze Toyota Auris staat in ieder geval in het teken van de getekende stripheld.

De auto kreeg de titel MS-186H-CA en werd in zijn matrode gedaante gepresenteerd op een stripboekfe.. sorry, mangafestival in Japan. Aangepast zijn onder meer de veren, waardoor de Auris lager bij de grond staat, en 18-inch jetsers in de wielkasten. Ook plaatste men een volledige bodykit rondom de Toyota, hoewel die weer iets afwijkt van het eerdere bumperspul dat Modellista recent presenteerde. Binennin zijn ze op het dashboard losgegaan met nieuw leer en embleempjes.

Meer fotos klik hier.

Bron: autoblog.nl

Laat wat van je horen