De nieuwe Camry

Verfijnde elegantie mét hybirde aandrijving van de nieuwste generatie. Door strak design te combineren met voortreffelijke prestaties, heeft Toyota met de nieuwe Camry een auto ontworpen die garant staat voor een innovatieve rijervaring. Nieuwsgierig naar de nieuwe Toyota Camry? Bewonder nu alvast zijn fijne looks en geweldige specificaties.

De nummer 1 uit Amerika

Wat bij de nieuwe Camry 2019 vooral opvalt:

 • Elegant design
 • Ruim zitcomfort, ook op de achterbank
 • Soepele en dynamische rijeigenschappen
 • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
 • Snelle en krachtigere / zuiniger hybride-aandrijving
 • Geruisloze nieuwe 2,5 liter hybride aandrijflijn en supersnel!
 • Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Zijn compleet nieuw ontwikkelde 2,5 liter benzinemotor bundelt, samen met de elektromotor, een indrukwekkend koppel en vermogen tot vloeiende prestaties en geruisloos rijcomfort. Behalve van extra vermogen ben je daarbij ook verzekerd van zeer gunstig brandstofverbruik.

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de Camry. Het zwaartepunt is zeer laag wat de Camry uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

Strak design en uitstekende wegligging 

Het hoogstaande interieur van de nieuwe Camry Hybrid combineert een elegant design met de allerbeste materialen. Naast ruim zitcomfort, zowel voorin als achterin, genieten bestuurder en passagier van een stijlvol dashboard met ononderbroken lijnen. De Camry is niet voor niets de nummer 1 sedan in Amerika. Met een laadvolume van 524 liter heb je bovendien alle ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Elke Camry Hybrid is uitgerust met Toyota Safety Sense, een compleet arsenaal aan geavanceerde technologieën die een nieuwe dimensie geven aan rij-hulpsystemen voor de bestuurder. Toyota Safety Sense omvat functies als een Pre-Collision System met voetgangersdetectie, full-range Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert met Steering Assist.

De Camry als Taxi baas over de hele wereld

txi-zw_1558422460.jpg

Al over de hele wereld kom je in elke stad de Toyota hybride taxi tegen. O.a. in Amerika heeft de Toyota hybride de onzuinige Amerikaanse merken verdrongen van de taxi markt. Ook in Duitsland is de Mercedes bijna uit stadsbeeld verdwenen in de taxi wereld.

 toyota-van-ekris-1292-9e2797e486f383de8118cd511fdc6e15_1558422512.jpg

In Nederland is de Toyota hybride als taxi ook steeds vaker te vinden. Vele Auris hybrides of Prius Plus rijden rond in ons land. De vieze diesel worden niet alleen vermeden voor de uitstoot maar ook de hoge onderhoudkosten is voor de vele taxi bedrijven de aanzet om over te stappen op de Prius, Prius Plus Auris of RAV4 hybride. In vele Nederlandse steden is de Toyota hybride te vinden.

De reden waarom veel taxi bedrijven overstappen op de Toyota hybride taxi:

 • zeer lage onderhoudkosten (geen distributieriem, koppelingplaat, startmotor etc)
 • zuinig in verbruik
 • zeer veel ruimte
 • deel elektrisch rijden
 • standaard automaat (onderhoudsvrij)

De nieuwe Camry is de luxe Taxi voor Nederland. 

Eindelijk is er echt een betrouwbare, luxe grote sedan op de markt welke meer dan geschikt is voor als Taxi. Ervaar zelf tijdens de proefrit hoe goed deze auto gebouwd is om zelf maar ook klanten te vervoeren. Snel, zuinig, comfort, ruimte en ontzettend betrouwbaar. 

strand_1558422569.jpg

Bron: 0297.nl

Laat wat van je horen