Vernieuwde Toyota Aygo trapt als x-first af

Ter gelegenheid van de marktintroductie van de licht gefacelifte Aygo lanceert Toyota het actiemodel x-first. De aanduiding is een verwijzing naar de eerste modellen die van de vernieuwde Aygo beschikbaar komen.

De opgefriste Aygo staat inmiddels bij de dealer, maar niet alleen als ‘first’. De reguliere versies zijn ook per direct leverbaar. Maar om de vernieuwde Aygo onder de aandacht te brengen is er een actieversie.

Lichtmetalen wielen

Als uitgangspunt dient de x-play. Van dat model worden de 15 inch stalen wielen met wieldoppen vervangen door lichtmetalen wielen in hetzelfde formaat. Toyota voert het schoeisel in zwart-gepolijst uit. Daarnaast beschikt de versie over privacy glass voor de achterste zijruiten en de achterruit en zijn in de bumper mistlampen opgenomen. Het interieur is verrijkt met een x-connect multimediasysteem met 7 inch scherm, DAB+, Android Auto en Apple CarPlay. Het audiosysteem komt van x-beat en omvat vier speakers en 160W subwoofer.

Prijskaartje

Het pakket kost normaliter iets meer dan twee mille, maar wordt nu voor de actieprijs van € 700,- aangeboden. Het prijsvoordeel van € 1.395,- is geldig tot en met 30 september 2018. Het prijskaartje van de x-first met 72 pk sterke 1.0-driecilinder benzinemotor bedraagt minimaal € 14.945,-. De voordeligste Aygo is er vanaf € 11.695,-.

Bron: autovisie.nl

Laat wat van je horen