Toyota introduceert Aygo x-now en Yaris Now

Toyota introduceert de Aygo x-now en Yaris Now. Deze zijn standaard uitgerust met onder meer airconditioning. De tijdelijke 50/50 deal en de extra inruilpremie op de 5-deurs Aygo x-now en Yaris Now maakt nu instappen makkelijker.

De Toyota Aygo x-now is voorzien van airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen vóór en een radio met AUX- en USB-aansluiting. Ook 6 airbags, Traction Control (TRC), Hill-start Assist Control (HAC), en LED dagrijverlichting zijn standaard. De prijzen van de 5-deurs Aygo x-now beginnen bij 11.995 euro. Met de extra inruilpremie van 1.000 euro en de 50/50 deal, is instappen mogelijk voor 5.498 euro. De andere helft hoeft pas over twee jaar betaald te worden, waarvoor een renteloze financiering afgesloten kan worden. De bedragen zijn exclusief de afleveringskosten.

Voor 790 euro extra levert Toyota de 5-deurs Aygo x-play (vanaf 12.785 euro). De extra complete uitrusting omvat onder meer een x-touch 7 iinch multimediascherm, parkeerhulpcamera achter, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, mistlampen vóór, Bluetooth en een lederen stuurwiel met audio- en telefoonbediening. De 50/50 deal kost 395 euro extra. Het voordeel bedraagt 1.160 euro.

De Yaris Now is evenals de Aygo x-now standaard uitgerust met airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór. Maar ook met een radio/cd-speler met een MP3- en USB-aansluiting, elektrisch bedienbare buitenspiegels en LED dagrijverlichting.

Instappen in de 5-deurs Yaris Now (vanaf 14.995 euro) kan met de extra inruilpremie en de 50/50 deal vanaf 6.998 euro. Ook hier wordt twee jaar later het andere gedeelte van het bedrag betaald. De luxere Yaris Aspiration (15.495 euro) met extra’s als het Toyota Touch 2 multimediasysteem, een parkeerhulpcamera achter, Bluetooth en een iPod-aansluiting en een lederen stuurwiel met audio- en telefoonbediening kost 500 euro meer. Met de 50/50 deal is de meerprijs voor de Yaris Aspiration 250 euro ten opzichte van Yaris Now.

bron: autozine.nl

Laat wat van je horen