Toyota heeft 50/50 deal voor de Aygo en 1000 Euro korting!

50 50 deal Toyota Aygo

Via Toyota> Met het einde jaar in zicht wil Toyota nog even flink wat auto’s verkopen en komen daarom met toch wel heel  voordelige actie om de hoek kijken. Maken wij reclame zul je denken? Nop dit bericht kwam in de nieuwsbrief van Toyota mee en te aantrekkelijk om niet te posten. Wat wil je als je zelf een Aygo koopt in combinatie met deze actie 😛 Profiteer van de 50/50 deal en rijd deze winter in een nieuwe Toyota Aygo voor de helft van de prijs! Met de 50/50 deal betaalt u de helft nu, en de rest pas over twee jaar. Daarnaast krijgt u deze maand ook nog eens € 1.000,- extra korting op uw nieuwe Aygo. De actie is geldig tot 31 oktober, dus neem snel contact op met uw Toyota-dealer. Klik hier voor meer informatie en alle voorwaarden.

Bron: toyota.nl

Reacties

  1. schuldig, ik heb er gisteren 1 gekocht 3 deuren en in het zilver. mijn oude 205 ingeruild. nu eindelijke zonder gezeur rondrijden. de laatste jaren heb ik elk jaar meer dan 500 euro moeten investeren in mijn apk van de 205. aankomend jaar moest ik nieuwe brekers hebben.
    Voor mensen die er 1 willen kopen, de kale uitvoering is zonder radio deze heb ik gezien maar dit ziet er niet uit, echt een afrader. beter now of comfort uitvoering nemen. oh en je hebt 3 jaar garantie op een aygo

  2. Ook maar een Aygo NOW besteld 🙂

  3. Aii deze actie loopt tot vandaag 18:00 en ik wilde dit weekend nog gaan kijken. Komt er een verlenging van deze actie?

Laat wat van je horen