Toyota Aygo x-JBL

Wie in de markt is voor een nieuwe Toyota Aygo, kan bij de lokale dealer uit een waslijst aan uitvoeringen kiezen. Daar komt er nu nog een bij: de x-JBL.

Keuzemogelijkheden genoeg bij de aanschaf van een nagelnieuwe Aygo. Toyota heeft namelijk maar liefst zes uitvoeringen voor de Aygo bedacht en aan die lijst wordt er de zevende toegevoegd: de x-JBL. Zoals je waarschijnlijk al uit de naam hebt kunnen afleiden, is er in deze smaak een grote rol weggelegd voor het audiosysteem.

De Aygo heeft zeker voor een compacte stadsauto al een vrij uitgesproken uiterlijk en daar doet de x-JBL-uitvoering nog een schepje bovenop. Standaard is de Aygo x-JBL namelijk Charcoal Grey-gespoten, een kleur waar het knaloranje dak, de oranje buitenspiegels én de in het oranje uitgevoerde accenten random scherp bij afsteken. De Aygo x-JBL staat standaard op 15-inch lichtmetaal en beschikt eveneens over mistlampen en privacy glass.

Vanbinnen is het JBL-audiosysteem met vijf luidsprekers natuurlijk de aandachtstrekker, maar het oog wil ook wat. Toyota past onder meer oranje stiksels, een donker hemeltje, vloermatten met een oranje bies en oranjekleurige details toe om ook van het binnenste een vrolijk geheel te maken. Het aan een 7-inch scherm gekoppelde infotainmentsysteem, dat zowel Android Auto als Apple CarPlay ondersteunt, is standaard. Automatische airco, een achteruitrijcamera en automatische verlichting maken tevens deel uit van de standaarduitrusting.

De vanafprijs van de Aygo x-JBL is vastgesteld op €16.145 en daarmee valt hij tussen de uitvoeringen x-Cite en x-Clusiv in. De Aygo heeft altijd de bekende 72 pk sterke driecilinder onder de kap liggen. Schakelen gaat met een handgeschakelde vijfbak óf met de x-Shift-transmissie.

bron: AutoWeek.nl

Reacties

  1. Check ook de actie aanbieding op de Toyota aygo occasions site: http://www.aygooccasions.nl

Laat wat van je horen