Toyota Aygo Now actie, nieuwe uitvoering Aygo!

Aygo Now actie

De Toyota Aygo is één van de lievelingen van Nederland, als je de verkooplijsten zo bekijkt. Om de auto nog een extra impuls te geven, zijn er twee speciale modellen van Toyota’s kleinste: de Now en de Aspiration Green Navigator.

De Toyota Aygo Now heeft een extra complete uitrusting. Standaard wordt hij geleverd met airco, een radio/cd-speler, centrale deurvergrendeling met afstandbediening en elektrisch bedienbare ramen aan de voorzijde. De driedeurs staat voor 9.350 euro in de prijslijst, de vijfdeurs kost 190 euro extra.

Verder is er nog de Aygo Aspiration Green Navigator. Die is voorzien van 14 inch lichtmetalen wielen, een lederen stuurwiel en pookknop, toerenteller, stootlijsten in carrosseriekleur, airco en alcantara stoelbekleding.

Grote attractie van dit tweede actiemodel is zijn geïntegreerde, maar uitneembare Tomtom-navigatie. Op het systeem passen ook een iPod, Bluetooth-apparaat. Met de USB-poort is het verder mogelijk om onderweg een mp3-speler of USB-stick aan te sluiten.

Het model wordt altijd geleverd in de kleur ‘Winter Green’. De prijs van de handgeschakelde versie is 11.525 euro en de variant met de Multi-Mode halfautomaat is 650 euro duurder.

Bron: autoweek.nl via groenopweg.nl

Laat wat van je horen