Nieuwe topversie voor Toyota Aygo

Om de Aygo nog even extra in de schijnwerpers te zetten, heeft Toyota een nieuwe topversie in de prijslijst gezet. Het kleintje heet Dynamic Blue, en gaat net geen tienduizend euro kosten.

Onder de noemer Dynamic Blue heeft Toyota de Aygo volgestopt met allerlei extra’s. Zo beschikt de A-segmenter over airco en een radio/cd-speler met vier luidsprekers en USB-aansluiting. Ook een toerenteller in het instrumentarium is nu standaard. Toyota voorziet de Aygo verder van gordijnairbags, Vehicle Stability Control (VSC) en tractiecontrole.

Voor wat uiterlijk opsmuk zorgen 14-inch lichtmetalen wielen en mistlampjes in de voorbumper. Een nieuwe kleur, genaamd Cool Soda Blue is beschikbaar gesteld om de Aygo van een lekkere blauwe jas te voorzien. Ook in het interieur komen we deze kleur tegen. Zo zijn de ringen rond de ventilatieroosters, de luidsprekeromlijsting, de stiksels op het stuur en de accenten in de stoelbekleding in dezelfde kleur uitgevoerd.

Wie liever geen compleet blauwe auto wil zijn de kleuren Cool White en Charcoal Grey Metallic aan te vinken op de bestellijst. In dat geval worden alleen de handgrepen en de buitenspiegels in de nieuwe blauwe tint gespoten. 

De Dynamic Blue staat vanaf 11.450 euro in de showroom. Wie er voor 31 augustus eentje besteld krijgt 1.500 euro korting, waardoor de actie-Aygo tijdelijk vanaf 9.950 euro mee naar huis mag.

Bron: autoweek.nl

Laat wat van je horen