De zomer in met de Toyota Aygo Cabrio!

Toyota breidt de leveringslijst van de Aygo uit met een enthousiastCabrio’ gedoopte uitvoering met een stoffen roldak.

Toyota biedt de huidige generatie Aygo als vijfdeurs aan, maar heeft als een van de weinige merken die actief is in dit segment ook een driedeursversie van zijn A-segmenter op de prijslijsten staan. Het nieuws van vandaag heeft echter betrekking op de populairdere vijfdeursversie. Die is er nu namelijk ook als ‘Cabrio’!

Toyota levert de X-Play- en X-Joy- uitvoeringen van de vijfdeurs Aygo indien gewenst namelijk met een stoffen roldak. Het elektronisch te openen en sluiten roldak is 79 centimeter lang en 73 centimeter breed. De Aygo X-Play staat als Cabrio vanaf €16.045 bij je voor de deur. Daarmee bedraagt de meerprijs ten opzichte van de reguliere Aygo X-Play €1.000. Voor de X-Joy Cabrio betaal je €16.695, eveneens €1.000 meer dan voor de X-Joy zonder de magische cabriotoevoeging.

Bovenstaande prijzen zijn voor de Aygo met handgeschakelde vijfbak. Voor een Aygo met gerobotiseerde handbak moet je rekening houden met prijzen van €17.595 voor de X-Play Cabrio en €18.245 voor de X-Joy Cabrio. In alle gevallen doet de bekende 72 pk en 93 Nm sterke 1.0 driecilinder dienst als krachtcentrale.

Wegens afwezigheid van passend beeldmateriaal afgebeeld: een Aygo ‘Cabrio’ als hier niet leverbare X-Cite (Verenigd Koninkrijk).

Bron: Autoweek.nl

Laat wat van je horen